7 april - Snö? Snö!

Jamen, hur kul är det på en skala att titta ut och det ser ut så här i arla morgonstund?


7 april och ett djupt täcke av snö


Till och med Jonzon låg gärna kvar i soffan och ville inte gå ut...


Näe, måste jag verkligen gå ut på promenad, Husse? Matte?

Jag var var i Rappet till fram på eftermiddagen. Noterade att på TVn gör de mycket reklam för TRISS just nu. Då slog det mig att jag fick ju två lotter av Kerstin som jag inte har skrapat. Och jag gör ju ungefär som som mannen i mitten på TVn, d v s skrapar en ruta om dagen och är faktiskt NÄSTAN miljonär 6 dagar i veckan :)


Från och med nästa månad prenumerar jag, Milla och Martina på trisslotter,
faktiskt

Per skjutsade mig till tågstationen så jag kunde ta tåget som gick halv tre. Från ett kallt Vikingstad till ett lika kallt Mantorp upplevde jag således premiärturen!


Pendeln tar bara 6 minuter mellan Vikingstad och Mantorp. Från Linköping tar det 12 till samma slutstation. Svårslaget med bil, du. Och från stationen i Mantorp är det sedan 6 minuter till nyckelhålet.

När jag kom innanför dörren monterade jag dit hjulen på soffbordet som blev 5 cm högre. Suvve! Klart bättre för frukostätande och dataarbete. Plus att det nu är ännu enklare att flytta runt, ju.


Hjulen från Clas Ohlson sitter äntligen där det ska

Imorgon är det dags för hazard. Jag förberedde så mycket jag kunde för att underlätta för mig själv. Bland annat ställde jag ut köksbord och sittplatser, varvid jag insåg att den här lägenheten är stor! Nästan för stor. Å andra sidan är det ju bra med mycket bara ytor. Lättare att hålla ordning på något sätt.


Borde det inte kännas trångt med
bäddsoffan utbäddad, köksbordet utbrett, Bekväm-bänken i köket och sittpuffen vid bokhyllan och soffbordet som sängbord?

Jag har sovit dåligt en period. Sånt är ju himla onödigt men beror alldeles säkert på stress.
Det har ju varit lite turer vad gäller uppdrag och således ekonomi och, så klart, flytten. Sedan har jag kanske lite varmt fjädertäcke. Lägenheten är ganska varm i sig.
Jag skulle ju kunna skylla på klimakteriet också haha, fast nääää, det känns mest som en ursäkt för att slippa inse hur jag har det runt mig just nu så det tror jag faktiskt inte på. Det vore annorlunda om mitt liv gick på räls och sömnproblemen fanns ändå - men så är det ju inte! Det blir till att eliminera stressorerna istället. That's that!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0