3 april - Åker till IKEA utan plånbok

Idag åkte Milla och jag till Ikea - och jag fortsatte att handla för att göra boendet mer praktiskt. Problemet är att jag glömde plånboken hemma! Inte så vidare smart, va?
Tur man har en dotter med plånbok. Det var egentligen hon som skulle köpa hyllor på Ikea och själv skulle jag bara ha hyllan Bekväm men det slutade med Ikealunch och Ikea- samt Jyskshopping och en slutnota på nästan 800 kronor!
Köpte en jämrans rolig grej på Jysk - en solcellsdriven blomma. Men den fick jag inte upp på balkongen idag... Den får du se imorgon :)

Nåväl, jag var tvungen att åka fram och tillbaka till stan. Skulle ta ut pengar till kursen imorgon samt till cykeln som jag skulle hämta i Vikingstad idag.


Sådär ja, nu har jag också ett manuellt drivet fordon!

Fortsatte gå igenom mina grejer som jag bara ställt in i mammas förråd och hittade en massa roligt. Det kommer bli skojiga klippböcker (i mitt nästa liv. För i det jag lever just nu ser jag ingen möjlighet att ta tag i dem).


Hittade bland annat min barnbok om Vildkaninen Aron, kvitto på min Trialkurs på Sviestad (Linköpings Motorstadion)och ett foto på mig själv. Bokpubliceringar och klippboksgöromål står på min Att-göra-innan-jag-dör-lista. Hoppas jag hinner... Farligt att skjuta upp sånt där!



På kvällen monterade jag ihop min hjulförsedda köksbänk som ska få åka omkring i rummet och stå där det behövs.
Den här kvällen förberedde jag frukosten på den!


Avslutade dagen med en dusch och insåg att den heller inte hade blivit städad av föregående hyresgäst. Tidigare hade jag uppmärksammat dammiga skåp och golvlister.
När jag upptäckte den dåliga städningen tänkte jag att, det får jag allt se mellan fingrarna med och åtgärda själv. För du förstår, jag fick ju trots allt flytta in ett par dagar före den 1e - sånt värderar jag högre än bra gjord flyttstädning för städa kan jag ju göra själv!


Fram med städattiraljer och det passade ju bra när man ändå stod i duschen!


Däremot upptäckte jag att rör och silikon hade lossnat från väggen. SÅNT är ju inte bra! Det får jag ringa om till hyresvärden per omgående! Fuktskador är inget att leka med.


Vattenröret är loss tillika silikonet runt skruvfästet - inte bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0