24 april - Klädesplagg för vuxna? Verkligen?

Skjutsade Per till skolan vid fem och åkte sedan direkt till Mantorp för att hämta grejer. Solen var precis på väg upp och höll sig synlig då och då under dagen - fast mest vid kusten hörde jag på nyheterna från SMHI. Så klart! Jag flyttade nog åt fel håll, som Pella säger...


Soluppgång i backspegeln på väg mot Mantorp.

Jag skulle ju sova i Rappet ett par nätter. Jonzon har det bättre hemma än hos mig, trots allt. Så jag plockade ihop det jag behövde och invigde samtidigt min shoppingbag!


Jonzon är beredd att åka igen.

Hade glömt att jag skulle leverera en tavla till en i Mantorp och åkte och gjorde det på eftermiddagen. När jag ändå var ute och åkte tog jag svängen in till Linköping.

Först lämnade jag tillbaka en USB-hub till Elgiganten som inte fungerar för mig. Den var nätdriven och det syntes inte något om det på förpackningen. Väldigt opraktiskt när man sitter på flygplan, va? Plus att den spärrade av det andra usb-uttaget på min dator.
Jag lämnade också tillbaka träningsbyxorna jag köpte förra veckan på Stadium. Resåren i ena benslutet var trasiga.

Och det var inga som helst problem att få lämna tillbaka båda tingen och få pengarna tillbaka - trots att hub-förpackningen varit öppnad och att byxorna var använda!
Blir ännu mer sur på Lindex som vägrade byta oanvända trosor mot uppvisande av kvitto och med alla lappar kvar! Där ville jag dessutom inte ens ha pengarna tillbaka, bara ett par andra som passade!

När jag ändå var i trakterna slog jag en lov på Stadiums Outlet. Där hittade jag ett par andra träningsbrallor med dragkedja i benslutet istället. Provade dem och passade jag på att ta med mig en sån där sparkdräkt som bäbisarna har, bara att knapparna i grenen inte finns. Har visst en massa olika namn men när den kom hette den JumpSuit. Den skulle ju vara så bekväm så den bara måste jag ju testa!

Men ursäkta mig! Hur då bekväm??? Grenen hänger ju nere vi knäna och skaver??? Jag tror minsann det tillhör det mest obekväma plagget som har kommit på denna välbyggda - hm, ska nog särskrivas numera till Väl byggda haha - kropp. Det var nästan så jag tyckte synd om våra bäbisar, ända tills jag kom på att de åtminstone hade en blöja som fyllde upp nedtill och gjorde plagget lite mer lagom!
Näe, det där plagget hänger JÄTTEBRA på galgarna i affärerna! Jag föredrar utan tvekan mitt fleeceunderställ som man kan fruffa runt i hemma samtidigt som man både är varm och snygg!


Vem i hela friden har kommit på att detta är ett klädesplagg för vuxna?

Jonzon och jag tränade lite i hagen i dag. Det blev några gamla vanliga som Upp på stenen, Vad säger lejonet, Skall, Gå och leta, Vinka och sen lite Fot på slutet. Inga nya grejer, alltså!


"Upp på stenen. Sen sätter jag mig och ser snygg ut så får jag garanterat en godis!
"

Antal steg: Mätte inte direkt. Bytte ju kläder hela tiden och avslutade dagen i mitt nyss omnämnda fleeceunderställ.

Kommentarer
Postat av: Tina

Sådan söt lite IOR du blev, men nej det är inte snyggt på nån. Ett hemskt plagg. HAHA

2012-04-25 @ 18:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0