20 april - Ligger Sverige på Englands breddgrader?

Dagen började med några "oturshändelser". Fast det vet man ju att otur, när man själv är inblandad i dem, beror på stress så ja, jag är stressad. Det är mycket jag har kommit på att jag måste ha klart innan jag åker iväg på jobb. Att-göra-listorna har börjat bli många...


Började dagen med att tappade popcorn på golvet, snubbla på strömkabeln till datorn och höra ljudet av mobilen då batteriet tog helt slut. Ingen normal början på dagen för mig direkt!


Ute var det, icke förvånande, snöoväder och snart hade det kommit ännu ett vitt täcke på området. Jag blir inte så himla motiverad att gå ut i snö och regn, så något Rappet blev det inte idag som det var tänkt.
Som Anna-Karin Johansson skrev på sin statusrad på Facebook idag: "Det verkar inte bättre än att det har skett en förskjutning av jordskorpan. Med tanke på vädret så har vi visst hamnat där England var förut." Det var så himla bra "förklarat" att jag bara måste kopiera det!


När jag tittade ut genom persiennerna var det snö på marken - igen!


Vid elvahugget ringde det på dörren och där stod rörmokaren och ville byta till blandare i badrummet. Snart hade jag fått nya doningar i badrummet.
Två nackdelar uppenbarade sig emellertid. Jag blev av med hållaren för duschen och har nu bara en där uppe på röret som inte helt passar till duschhandtaget, samt att blandaren är så bred att den nästan stöter i mitt högskåp. Men, men, det är bara att gilla läget. Gillar ju att man har satt in blandare!


Nu sparar jag vatten och uppvärmningskostnad åt Bostadsbolaget samt att jag får det lätt att uppnå lagom temperatur med en gång!

Stannade alltså hemma hela dagen - och fick då för mig att inviga min llla ugn!
Sagt och gjort! Fram med den lilla, lilla ugnsfasta formen och den lilla, lilla stekpannan!
(Ja, jag känner mig lite som den Lilla-lilla-gumman i detta boendet haha)


Ut med grejerna ur ugnen, i med rotfruktsgratäng i den ugnsfasta formen som sedan åkte in i ugnen



Fram med fjärilskotletter och kryddkorgen - sen ner i pannan!



Och ugnen den blev varm såsom sig bör. Man var ju aldrig med gamla spisar. Och riktigt gott blev det!

Tycker inte att jag gjorde annat än åt resten av dagen. För när jag gick och la mig hade jag ätit mat tre gånger (ja, mina portioner är ju inte så stora du vet) så det bara var en minimatlåda kvar!

Antal steg: 1399

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0