18 april - Röda Puma

Sedan jag flyttade in här har jag haft vänner och familj hos mig varje vecka. Precis som jag önskade mig! Att umgås är en viktig del i mitt liv - och det räcker inte med flyktiga kontakter jag har på jobbet. Här är det folk jag känner och som känner mig som dyker upp!

Blommorna jag fick igår ståtade med sin prakt på mina bord. Forsythian från Kerstins trädgård i matrummet och rosorna från mamma i köket. Härligt!


Har nog aldrig fått så mycket blommor sedan jag flyttade in här. Trevligt!

Igår kom majblommeförsäljningen igång. Det var barn överallt med gröna väskor. Jag köpte en liten en och satte den genast på min kappa. Efter det har det ringt på dörren tre gånger och jag hoppar till och får hjärtklappning varje gång. Är inte van att det ringer på dörrar...


Är det en dansk majblomma i år? Den är iallafall röd och vit...

På förmiddagen åkte jag in för att lämna bilen till Milla igen. Passade på att åka till Stadium på Tornby innan, för att prova löparskor som är det bästa att gå i om man går mycket, och köpa en ny funktionströja - och kom ut med Pumas röda toningskor, svarta Nike shorts, svarta Soc-träningsbyxor och en röd Nike löpartröja. För nog blir man inspirerad av färg! Kanske det blir lite mer gångträning om jag har roliga kläder, tänkte jag.
Innan jag lämnade Tornby köpt jag en USBhub som är lite mer lätthanterlig än den antika jag har nu.


Kunde inte låta bli att köpa de här röda skorna (Puma BT Mesh W) som man gungar fram i...

När jag lämnat bilen i garaget hos Milla, promenerade jag ner till city. Fick för mig att kolla glasögon. Skulle nog behöva nya. De jag har är lite väl rangliga och högra skalmen går inte att skruva åt mer... Men herregud vad dyra de har blivit! För ett par år sedan köpt jag två par glasögon varav ett par progressiva med antireflex och fotokromatiska plus ett par terminalglasögon för drygt 3600:-.
Idag skulle jag få betala 4000:- för enbart ett par progressiva på samma ställe!!! Så näe, det blev inga glasögon!  Sparade pengar där, alltså. Hehe

Fortsatte spara pengar...
Har ett VISA- och ett Maestrokort på Swedbank och jag betalar 195:- per kort. Helt in onödan, eller hur? Jag tänkte be att få slå ihop krediten med bankkortet. Det var dessvärre omöjligt. Istället tyckte de att jag skulle bli Nyckelkund och på så sätt fick jag en kortavgift "på köpet". Så även om jag inte uppnådde mitt mål, sparade jag ändå pengar.

Tog pendeln hem och satte mig straxt vid datorn. Där fick jag erbjudande - och tackade ja- till fem rundresor i Jordanien november/december, skickade Vinnarmail för saker jag satt ut på Tradera och noterade att det nog var dags att gå tillbaka till Madonas och fixa naglarna.

Jag somnade som nästan miljonär! Köpte två lottorader på Mobilia häromdagen, och satte ju förhoppningen om att vinna ett par miljoner på jackpot haha

Antal steg: Sorry, inga noterade idag heller. Men imorgon kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0