17 april - Finbesök

Somnade om till 06.06. Kändes nästan bra att sova lite längre, trots att jag hade ganska många projekt för dagen.

Den startade med frukost, så klart. Sen var det utskrift av kontoutdrag och kvitto till Kontorstjänst, som skulle levereras idag (med posten).  Och när jag kom ut idag, haglade det! Jag börjar undra vart jag har flyttat. Snö igår, hagel idag och i andra delar av länet skiner solen?


Kornen haglade på mig när jag gick till soprummet, och på soptunnorna som stod utanför byggnaden.

Tog bilen bort till CityGross och köpte frimärken. Passade på att ta kort på bilen jag skrev om igår. Noterade att det var bakpartit som var helt paj, inte fronten.


Utan bakruta och inredning hängande utanför stod bilen kvar på parkeringen.


Och så fann jag busshållplatsen för bussen jag skrev om häromdagen, den jag kan ta om jag inte orkar gå... eller cykla när jag tagit hem min nya cykel.


Busshållplatsen ligger mellan blomster- och möbelbutiken.

Sen förberedde jag lunchen. Skulle ju ha mamma, Kerstin (mammas kompis som faktiskt är en granne här i Mantorp), Martina och Albin här på besök. Det skulle serveras Korv Stroganof, pasta, kokta morötter och efterrätten Marängsuisse.


Utan elvisp tager man förslagsvis Tupperwares manuella visp. Tre minuter sen är grädden klar - och du har fått armträning på kuppen!

Klockan ett ringde det på dörren och där stod mitt lunchsällskap. Huvudrätt, efterrätt och kaffe slank ner snabbt och lätt. Och med denna öppna planlösning kunde jag, utan att lämna gästerna, duktigt diska upp efter oss med den gång medan vi babblade på! Himla trevligt! Den här lägenheten är lätt att hålla Feng Shui!


Och ni ser ju hur mycket plats som finns kvar. Man kan lätt sitta åtta pers runt köksbordet!
Får kanske köpa två pallar till...


Albin gick runt med hjälp av mamma - och försökte klättra upp på Bekvämbänken...

Senare på eftermiddagen åkte jag in till stan och flyttade två hyllor från Milla till Martina. Och när jag åkte tillbaka kunde jag se blå himmel - över Vikingstad iallafall.


Blå himmel över Vikingstad


Antal steg: Smög omkring i silkesbrallor idag också, du.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0