16 april - Snö, köttbullar och teater

Gårdagens blogg tog drygt 5 timmar att göra klar. Jag som trott att det inte skulle bli så många bilder, blev själv förvånad. Klockan 11.47 var jag klar (och jag startade 06.30).

Och idag snöade det. Vid halvåtta-åtta var det vitt utanför fönstret!


Men snön, den försvann till lunchen...

Idag skulle jag vara lite bekväm och äta av en burk med köttbullar i gräddsås. Min smakidé var à la IKEA iallafall... Det blev en bitter erfarenhet av metallsmak istället. Det var så illa att Felix Köttbullar i gräddsås hamnade i hushållssoporna. Kändes hårt att Mjölby kommun inte har börjat med gröna påsen än...


Från burk till sopor
...

På kvällen hade jag stämt träff med mamma utanför Östgötateatern som ligger ganska anonymt i hörnet Vasavägen-Platensgatan. Det enda som står på huset är 1903. Det känns jättetråkigt att de inte har en vacker skylt som talar om att det är vår lilla fina teater.
Att stå där och vänta in min kära mor, var som att vara på jobbet. Publiken är nämligen den samma: 60+


Kanske en skylt om att det är en teater skulle kolla yngre publik? Tror inte alla går till Elsas hus...

Det blev en presentation av nästa säsongsrepertoar. Jag blev sugen på att gå på Familjen Adams, en musikal som faktiskt kommera Europapremiär på Östgötateatern. Det är väl ändå lite coolt?!



Efter teaterbesöktet åkte jag till Citygross och handlade lite innan jag fortsatte hem. Häromdagen när jag var där så sent (tjugo minuter för stängning) var det MASSOR av folk och personbilar på parkeringen (och bra musik på hög volym). Har ju hört om busåkningen på parkeringen men inget märkt av det direkt. Men då kändes som att det var dags för det.
Idag stod en krockade bil ensam kvar... och ett par blöjraggarbilar (dvs ombyggda Volvo). Jag hoppas det gick bra för den/de som satt i den numera defekta Volvon!


Himmel över travbanan (t vä) och Citygross (t hö)

Antal steg: Ingen aning. Fruffade runt i silkesbrallor med resår :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0