11 april - Omorganisation på kontoret

Frukost och Trissruteskrap började dagen med.

Innan jag hade kollat ut ordentligt var jag lite sugen på att åka till Ikea och köpa tavelhyllor men det gick över lite senare.


Jag har en liten och ganska full anslagstavla i köket. I bennohyllan står mina enda prydnasföremål. Du känner nog igen ängeln som jag fick av mamman när jag började jobba utomlands och som brukar vara med mig på mina långresor. Nu får hon stå i hyllan och vänta på att jag ska komma hem, har jag bestämt.

Eftersom vädret innefattade regn "gick" jag till kontoret. Kopplade ihop dator och skrivare och öppnade mina lådor som hade en faslig oordning. Sen satt jag där med kvitton för mars och april och bringade ordning i dessa som ska levereras till Kontorstjänst.


Det var ingen ordning på kontoret märket jag. Det blev det ändring på, minsann!


Satt med bokföring i två dryga timmar och var väldigt nöjd när jag var klar. Det regnade fortfarande så kvittomappen hamnade i väskan i förhoppning att levereras imorgon istället.


Efter att ha blivit klar med bokföringen organiserade jag på kontoret och fick faktiskt plats i en låda istället för två

KLockan kvart över tolv stängde jag kontoret och gick vidare i livet.


Så! Kontoret stängt!

På eftermiddagen satte jag upp tavlan jag fick av Annette i söndags. Gillar den skarpt och den möter mig direkt när jag öppnar till hallen numera!


"Den enda sanna framgången är att leva sitt liv på sitt eget sätt", står det och det är ju något jag lever efter!

Plockade bort min påsktupp och tulpanerna från tjejerna som blommat över. (Tulpanerna jag fick av Kerstin och Jan kastade jag igår). Så nu är jag blomlös. Men det känns helt okej. För istället bar jag ner fyra tavlor, bestämde mig för att behålla min vita 185-centimeters tavelhylla och ska ha den på långväggen.


Tulpaner och tupp bort

Det regnade och blåste hela dagen! Jag var ute med papper till soprummet och tänkte i mitt stilla sinne (innan jag klev ut) att, om det var uppehåll skulle jag ta pendeln in till Linköping som jag hade tänkt på morgonen - men icke!


Blomman var full med regndroppar och stod inte still en enda sekund idag

Ingen fastighetsskötare dök upp idag heller med silikon till badrummet. Det blir många dagars fukt i det oskyddade hålet i duschen sedan jag flyttade hit... Innan har det ju inte varit någon som bott permanent här, det har fungerat som övernattningslägenhet i ett år eller så. Men kanske någon kommer i morgon? Vi får se!

Antal steg: 9011

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0