Kelda Exotic Sauces - din krydda i tillvaron?

Jag tror jag följer alla matlagningsprogram som går här i Thailand nu. Masterchef US + Australia och Hells Kitchen. Tack vare de här programmen har jag börjat tycka det är riktigt kul att laga mat. De har inspirerat mig faktiskt!

Vanligtvis försöker jag laga allt från grunden och göra matlådor och nästan allt jag gör är grytor av olika slag.  Men det är många ingredienser som behövs för att få till det ibland och det är inte alldeles lätt att hitta alla i Sverige. Dessutom ska man ha tiden för grundlig matlagning och även mitt dygn är 24 timmar...

Då finns hjälp att få. Kelda!
Först kom de med de vanliga gräddsorterna, sen kom smaksatt grädde och nu kommer de Exotiska såserna. I LIKE!

Efter att ha arbetat en längre period i Thailand har jag svårt att se att jag enbart kan nöja mig med salt och peppar. i maten Det är för tråkigt. Kryddigt ska det vara! Själv föredrar jag röd curry i grytorna - men så har jag vant mig vid att ha 3 chili i en och samma portion till middagen också hehe.

Vilka såser skulle du kunna tänka dig att använda och förhöja din matlagning? Kolla in filmen som berättar hur du faktiskt kan bli testpilot hemma i ditt kök!



Surfa in på http://smartsontestpilot.se/kelda-exotiska-saser/bli-testpilot/och anmäl dig med en gång!

Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0