8 september - Inte alls som jag tänkt

Kontor, marknaden, Unisense, hem. Så var det planerat att dagen skulle se ut. Promenerade med tillförsikt mot kontoret i sällskap av Ms Nacho.



Men dagen blev inte alls som jag tänkt, serrö! För när jag klev in på kontoret - så var internet borta... och skulle vara borta hela dagen - IGEN!

Men kontoret blev det helt visst. Jag gjorde allt jag kunde utan dator... vilket innebär att jag gjorde en massa som jag hade tänkt göra nästa vecka. Men fyra timmar senare hade jag liksom inget att göra så jag roddade om i schemat och tog halvdag ledig. Det innebar samtidigt att jag valde att jobba imorgon på min riktig lediga dag. Men så får det bli. Sitta av tid är inte min grej riktigt.

Så det blev Unisense för sista gången ett par timmar tidigare än planerat. Jag vet att det har varit en sista gång en gång tidigare, men Khun Tok bjöd mig på en sista sista gång. Så nu är det där slut, på riktigt. Och vad är då resultatet av de här behandlingarna?


Sängen t vä, där de flesta behandlingar taigt plats där den blå infrarödsvärmande filten ligger undre badlakanen.
Säng t hö, där de jag låg som michelingubbe om du kanske minns


Ja, det är ju lite svårt att säga  Kilona skulle nog ha rasat iallafall eftersom jag började lägga om livsstilen redan för snart ett år sedan med att äta lite och ofta och att promenera. MEN det kanske har varit en motivator att lägga om livsstilen ännu lite mer. Jag vill ju inte komma dit för ofta och fått sämre värden vid mätningarna, än när jag var där sist.


En binge elektriska instrument...


Värdena idag vid sista mätningen:
Mitt BMI ligger på 25,5, Förbränningen ligger på straxt över 2000 kcal/dygn, Ämnesomsättningen straxt under 1500, Vattennivån 51%, Kemikalienivån minns jag men straxt under 600 har jag för mig och Vikten 67,5 kg.

Viktminskning oktober 2010- april 2011 var tre kilo. Då började jag promenera på allvar och laga minimatlådor och äta var tredje timme.
Viktminskning april 2011- augusti 2011 är just nu tio men jag minskar fortfarande...
Jag har kanske inte gått mer än i Marocko men jag har promenerat i 30 graders värme varje dag, fortsatt att äta mina minimatlådor och försöker äta var tredje timme och tar ett glas vin två gånger i månaden. Det är väl det jag har gjort egentligen. Och jag äter av allt jag har lust att äta av.

Kanske kan det vara så att de här behandlingarna har gjort att kroppen är ganska så balanserad måttmässigt? För när man rasar i vikt snabbt kan man ju bli lite slapp i skinnet, va. Och det har inte jag blivit - tycker ja :).


Gladpack som inte var gladpack... och den blöta handduken i slutet innan hemgående.

Summa Sumarum:
Märker jag att jag har fått bättre hälsa?
Noop, men sockervärdena på mätaren säger det. Blodtrycket har jag ingen aning om. Får la kolla när jag besöker till Dr Ahlström.

Märker jag att jag sover bättre?
Inte alls. Sover lika bra som tidigare.

Märker jag att jag trivs bättre med min kropp?
Kanske lite. Fast nog tyckte jag att jag var en Babe redan tidigare ;)

Märker jag att jag fått bättre motion?
Noop, jag är precis lika flåsig efter sista backen som i början av säsongen, upplever jag hehe

Märker jag att jag orkar vara mer aktiv?
Tack och lov (?), nej! Jag har nästan alltid varit, är och förblir en energisk person... Det måste vara geneteiskt hehe


Efter Unisense blev det mat- och vatteninköp på Tesco. Därefter matlagning hemma. Gjorde god kycklinggryta och hade hallon med gräddfil som efterrätt ett par timmar senare.
Hann med blogg, lite klick, lite tradera-kontroll, chatta på FB och att se halva Closer innan jag lämnade denna torsdag!

Antal steg: 7551

BOBBYS HJØRNE








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0