5 september - En god människa

Jag har gjort ett schema för mina uppdrag på internet - som funkar sisådär. På morgnarna klickar jag länkar, läser mail och deltar i undersökningar (tar ungefär 45 minuter) - och på kvällarna bloggar jag (tar ungefär en timme ibland mer). Och det är bra med ambitioner. Igår var jag så trött efter en lång arbetsdag att jag fick hoppa över den betalda bloggen, faktiskt.

Hundarna hade haft kul och vält soptunna under natten. Det är inte bara Bobby som kan göra sånt, Nacho och den ljusa polishunden kan allt vara med på detta också.



På vägen vid butiken har det hållit på och jämnat till marken. Jag tror inte de ska bygga något mer men de har ställt upp ställningar för tvätten (det är ju ett tvätteri också). Idag la jag märke till stålkorgen  med tomma vattenflaskor. Du kanske minns att jag berättade om att man återvinner plasten i dem på fastlandet.



Hade flygplatsjobb och transfer till hotell  på förmiddagen.
Därefter gick jag till de som har laserskrivare för att skriva ut papper till nya pärmarna. Det blev ju ett företag för sig det.
Jag fick sätta i min USB i en av datorerna (det är ett internet"fik" utan fik) och printa ut mina papper själv. Och det tog en evig tid. Efter en timme förklarade jag att jag var tvungen att gå men skulle komma tillbaka två timmar senare. Och så fick det bli.
Tillbaka efter två timmar - då hade ägaren, som är den enda som kan prata, men inte läsa engelska, inte kvar. Skrivaren hade lagt av och jag såg mina papper ligga med massa kufiska tecken på. Jag förstod att jag inte skulle få alla mina papper den här dagen! Med hjälp av en databesökare framförde jag till damen som hjälpte till att sköta stället, att jag skulle komma tillbaka imorgon för att hämta resterande papper.

Men nu slutade det inte riktigt där. För när jag kom till kontoret och skulle lägga ut mina papper i högar  låg de inte i ordning som jag skrivit ut dem. De låg huller om buller.
Så istället för att enkelt kunna ladda mina åtta pärmar fick jag först sortera och lägga ut pappren på golvet och försöka hinna få EN pärm klar. Hade planerat att ha med den till min hotellservice. Och eftersom alla papper inte var klara så blev det ett papper som jag fick trolla med. Men den nya pärmen står där nu och ser snygg ut.

Lite senare denna dag fick jag skriftlig bekräftelse på att jag är en God människa. Så om någon skulle anse något annat så blir det att anse som en personlig bedömning från den personen specifikt. Man kan ju omöjligt gillas av alla :)



Milla hade lämnat en instruktion hur jag kunde byta datum på en blogg - och att publicera en blogg vid senare tillfälle. Det var ju himla bra och kan bli praktiskt!

Antal steg: 7328


BOBBYS HJØRNE






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0