3 september - Polkagrisrandig

Idag när jag skulle ut och gå upptäckte jag att mina strumpor börjat gå sönder. Men det kan man ju inte säga något om. Jag har använt dem varannan dag i 4,5 månadstid. Köpte dem på Stadium innan jag åkte och det är ett av det bästa köpen jag har gjort.
Funktionsstrumpor kommer det absolut bli hädanefter på varmare breddgrader! Har inte blivit svettig i dem en enda dag som jag upplever det (När jag hade bomullstrumporna vid ett tillfälle kunde jag vrida ur dem på kvällen!) och de är inte ens slitna utan har gått upp i en söm. Egentligen lätt att laga. Skriver egentligen för jag tycker inte det är kul att sy då. Men kanske att jag tar nål och tråd och gör något åt det. Vi får se.



Jag gick bort till Tesco för att handla lite tomater och diverse. Passade på att köpa ett minneskort och ett silikonskydd till Phone5. Det sistnämnda är egentligen till iPhone 3GS så det stämmer inte helt men jag tror jag kan korrigera det och leva med det. Det passar iallafall i storlek.



Efter morgonpromenaden blev det lite solstol som dessvärre fick avbrytas halv tre då regnmolnen tornade upp sig. Men jag hann testa undervattenskameran igen. Det blev imma direkt men nu hade jag ju en sån där påse med kristaller i så den försvann fort.



Och idag kom jag ihåg att dokumentera min polkagrisrandiga kropp. Så varsågod!




Antal steg: Typ 5000. Hade ju inte på räknaren hela da'n.


BOBBYS HJØRNE
Idag kom Roxie på besøg men jeg jag mødte Bobby kort,





Kommentarer
Postat av: Millan

Du har publicerat detta inlägg på fel datum, så det ligger inte överst när man går in på bloggen :) (Vilket kan vara bra för de som inte har bloglovin)

2011-09-04 @ 08:37:24
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0