11 september - Gärna vara u..

En dag som blev som förutspått - på kontoret och flygplatsen. Men morgonen började med hundbesök - väldigt trevligt. Bobby kom först - och var väldigt blöt efter ett dopp i poolen. Jag sa till honom "Du får gärna vara u..." och då gick ha in "...te, ja".



Väl inne putsade han till sig och nästa blöta hund kom - Nacho.


Vi går ind til Maria og tørrer

Ibland bestämmer sig Nacho för att Bobby inte ska få komma in. Vet inte riktigt varför men så är det. Då lägger han sig utanför dörren eller sitter och tittar in med längtande blick.



Så idag fick Bobby lite mat i en skål ute då då. Gav lite mat på golvet till Nacho men trodde inte hon skulle äta. Hon föredrar människomat framför hundtorrfoder... Men av ren snålhet knaprade hon i sig ett par bitar haha



Sen blev det dags att gå till jobbet. Passerade den rosa busken som jag tror är en Forsythia. Vacker är den iallafall där den just nu blommar på bar kvist!



Det blev inga direkta överraskningar alls idag tycker jag.
Jo, att Pajen (biologiska fadern) fyllde 68, det gör han ju bara en gång i det här livet - och att jag chattade med Pella på Facebook. Det tillhör ju heller inte vanligheterna direkt.
Och så fick jag ihop till en hel dollar på Donkeymail idag och har nu bett att få en utbetalning till PayPal.
Sen var så klart arbetsuppgifterna andra idag mot igår... det skulle ju vara lite lustigt om jag gjorde samma saker en gång till eller hur?

Men nog var detta en väldigt tråkig dag i det stora hela!

Antal steg: 10544

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0