1 september - Första höstdagen

För mig startar hösten idag. Fast på Samui märker man inte av det särskilt mycket för även om det regnar mer nu så är det fortfarande runt 30 grader varmt och du kan vädra kläderna ute precis som tidigare.



På väg till jobbet såg jag Bobby rota runt och leta matrester i soptunnorna. Man hittar plastpåsar på gården ganska ofta och det är hundarna som drar omkring på dem.



Nog är det fascinerande hur det växer här. Det regnar ju året runt här, ja mer eller mindre då. Men det gör att det är odlingssäsong flera gånger om året. Jag gick förbi Durianträdet som blev skördat för kanske en månad sedan. Det blev bara en frukt den gången. Nu är det jättemånga!



Innan kontoret köpte jag en lott till Khun Porn. Tyckte hon förtjänade det. Jag valde den som slutade på 62, mitt födelseår. Hoppas verkligen hon vinner! Det vore jättekul!
Det där med lotteri och vadslagning är superpoppis här. Och det handlar om stora pengar om man vinner högsta vinsten.



Var kvar på kontoret till halv sex idag. Det är ganska mycket som måste fixas innan jag lämnar ön. Men göromålen minskar på lista sakta men säkert. Det är väl egentligen tre större grejer kvar och de ska jag försöka göra färdigt under nästa vecka. Det kan vara skönt att ha sista veckan att "småpyssla" på.

BOBBYS HJØRNE
Bobby och Nacho följer mig en bit till jobbet


Kommentarer
Postat av: Anne-Marie

Jag gissar stort på att hundarna kommer att sakna dej när du åker hem även om det kommer nån annan dit

2011-09-03 @ 11:12:09
Postat av: Maria Graube

haha Ja, kanske det.

2011-09-04 @ 01:46:57
URL: http://mariagraube.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0