25 oktober - Up and away!

Alarmet gick klockan 04.00 för frulle och lite dator. 05.15 satt jag i bilen och en halvtimme senare klev jag in på tåget.

Det blev fullt i vagnen redan i Norrköping vilket är ovanligt. Jag brukar få sitta nästa själv... Men jag surfade runt med mitt gratis internet och åt frullen som SJ bjöd på och mådde gott.


Grov ostfralla och apelsinjuice i påsen, tack för den SJ!


När jag tittade på klockan visade den 07.00 och så tittade jag ut - och det var fortfarande nattsvart!!! Det kom att dröja till 07.09 innan jag såg lite, lite ljus på himlen. Man blir inte lycklig av det, va!

Hamnade så småningom på Arlanda. Det blev incheckning av bagage och sedan in på Taxfree-området.


F69 skulle mitt plan till Doha gå ifrån. Botaniserade i Taxfreebutiken som vanligt och varje gång jag ser Absolut Vodka blir jag så glad. Fast nu när det inte är svenskt längre får jag väl sluta med det.



Hittade Jägermeister med fickplunta. Roligt men onödig pryl. Det enda jag kom ut med var en plåtask med Läkerol Original!



Jägermeisters trike hade ju varit coolt att äga.


Åkte med Qatar Airways hela resan. Ett ganska trevligt flygbolag, tycker jag. Maten är väl ingen hit men för en gång skulle unnade jag mig 125 cl italienskt vin vilket var helt okej.



Planet gick 21.00 och skulle hålla på i cirka 6 timmar vilket innebär att vi går in på en ny dag och ett nytt inlägg får se sin dag! Men eftersom jag därefter befinner mig på resande fot fram till och med 22 november publiceras det inlägget längre fram i tiden :) Det KAN bli så att det dröjer till efter rundresa i Veitnam till och med...

Antal steg: 8433
Glukosvärd 6,8. Ja, ostbollar, vin och choklad är konstaterat inget bra för kroppen... Dessutom har magen blivit rundare på enbart en vecka - Aouch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0