22 oktober - Vilse i Tallboda

Dagens eskapader utspelade sig inne i Linköping. I Rappet blev det en lugn dag.
Efter att ha packat bilen full med grejer till återvinningen och skjutsat Milla till jobbet, åkte jag mot Tallboda där jag skulle byta pengar mot en rund matta.
Jag hade tidigare på morgonen kolla vägbeskrivningen och kände mig tämligen säker på hur jag skulle köra. Men ICKE!


Vägarna till Tallbodaskolan och Ekdungeskolan var helt fel, de
...

Det blev till att ringa ett telefonsamtal och få vägbeskrivning. Då visade det sig att iställlet för två avtagsvägar i Tallboda finns numera fyra!


Jippie! Det här måste vara rätt väg...

Så äntligen kunde jag hämta min runda IKEA-matta. Och så här blev då i mitt lilla rum med den placerad mitt i rummet! Och när jag ser kortet inser jag att det är några saker som behöver åtgärdas.
Solljuslampan i golvlampan är lite för hög. Den måste jag byta ut. Och Millas "vägskylt" passar inte helt på min vägg, va?


Väskan är nästan färdigpackad och på kökbordet ligger det som ska vara i handbagaget

Innan jag åkte tillbaka till Rappet svepte jag runt för att leta efter en adapter till Mr Acer. Men herregud, vad dyra de är i butikerna!!! 599 spänn - det går icke an! Hittade för 228+39 kronor på internet! Det blir till att beställa där nästa gång jag kommer hem!
(http://www.hittabatteri.se med såna här omdömen http://www.prisjakt.nu)

PÅ vägen hem såg jag att de hade ett erbjudande på MAX, TrippelCheese och jag läste 15 spänn! Ett klipp! Ja,ja. Nu var det inte riktigt så då. Jag kom visserligen iväg med en dylik hamburgare men till priset av 69 kronor. Om den var värd pengarna? Nej, jag hade nog blivit gladare för en Junior ostburgare...



Kvällen gick till pluggande och skrivande - som vanligt! Och Jonzon slappade bredvid mig i soffan - som vanligt!



Glukosvärde: 7,2 och jag misstänker att det har att göra med ett glas rött med jordgubbar, chocklad + ett glas vitt att göra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0