3 november - Polkagrisrandig

Efter frukost och mellanlandning på rummet hade jag Hotellservice. Den sedvanliga halvtimmen blev en timme men å andra sidan så är det alltid kul att få frågor och att prata en stund.

Idag hade enbart vi som beställt kläder hos skräddaren tid att passa. De andra kunde slappa och slippa mig hela dagen - och kvällen. Jag valde att inte ha något planerat - eller oplanerat heller för den delen. Som jag beskrev igår är det svårt att vara spontan med en stor grupp.

Jag valde att ge mig nästan två timmar i solen och fick på den korta tiden lite röda kinder och de sedvanliga polkagrisränderna på halsen på köpet.


Solning i femtioårsåldern ger ibland något tveksamt snygga resultat

Idag fick jag ett par grisar på sängen. Tycker allt att jag har fått lite roligare figurer den här veckan än vanligt!


Sugga och kulting?

Städerskan hade ställt mina tofflor fint bredvid varann. Ibland undrar jag varför jag tar med två par. Men saken är den att mina flipflop är faktiskt ganska bekväma att ha inne. Min hälsporre spökar ibland och de är något fjädrande i sulan.


Utetofflor... och innetofflor... eller säger man sandal kanske?

Jag gick bort med en ny omgång kläder till tvätteriet. Ska ju inte hem på måndag utan vidare till grannlandet och vara borta till den 21e. Knölade ner kläderna i gamla tvättpåsen - bara för att få tillbaka dem snyggt vikta, enbart 30 bath fattigare..



Efter att ha uträttat mina ärenden blev det datorn i knät och där satt jag till kvällen. När magen började kurra vid sjuhugget packade jag ihop och tog svängen via kontoret och sen ut på huvudvägen. Där hittade jag en ensam gäst på Tonsai som jag fick göra sällskap. Sen droppade flera in och vi blev en liten samling även den här kvällen.



Testade Sticky Rice Pork Dumplings, ganska gott faktiskt

En av gästerna "snikade in sig" i köket och ska vara där om ett par dagar. Tänkte gå dit och ta lite foton då. Kan bli intressant.

Antal steg: Ej mätt
Glukosvärde: Ej mätt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0