29 maj - Pad khi mao - mitt nya snacks!

Det blev en orolig natt med inte särskilt mycket sömn. Straxt före midnatt hörde jag hur Bobby stod och skällde på baksidan. Efter tjugo minuter gick jag upp för att se vad han skällde på men kunde inte se något ute i djungeln eller på vägen.
Jag sa till honom (och Nacho som också kom springande när hon hörde att jag öppnade dörren) att han fick komma in till mig och sova istället. Båda vovvarna kom med in i sovrummet och jag stängde dörren. Men slutade Bobby skälla? Nej, inte alls. Så fort han hörde något utanför så satte han igång. Till slut gav jag upp och släppte ut dem igen och han gick tillbaka till att skälla utanför. Tryckte igång AC:n och satte hörluren i örat och såg The Voice, Criminal minds och sista avnittet av American Idol i ett försök att stänga ute skällandet - och somnade ett par timmar senare av ren utmattning.

Vaknade 06.22 så jag fick iallafall ett par timmars sömn. Gick upp och fixade frukost, släppte in de nu tysta hundarna, och kollade FB.

Fram till tio-tiden var det molnigt men sedan kunde jag gå ut till solstolen med min bok och tillbringa att par timmar. Och nu har jag nog blivit lite varmt brun iallafall!

Efter en tidig lunch och lite mer tid i solstolen, var det tid att gå till Unisense för tionde gången.

Efter mina två timmar där gick jag till Tesco och handlade fast bara lite eftersom jag skulle promenera hem sen. Det blev lite mat för nya matlådor och utanför butiken hittade jag nötter. Köpte lite cashew och fick smaka en spännande snacks: Phad khi mao - samma namn som nudlarna (Drunken noodles) men de här är en rostad böna, tror jag, med en massa kryddor. Starka och supergoda och mitt nya snacks!


Pad khi mao snack - mitt nya snacks.Starka grejer!


Så promenerade jag då hemåt. Höjdpunkten för kvällen var den lilla hönan med sina små som spatserade över vägen.



På kvällen gick ett åskväder över berget och blixten slog ner straxt utanför området. Jag kunde sedan se blixtar flera timmar om än på håll. För ovanlighetens skulle var jag bara utan ström ett par sekunder! Mycket glädjande!

Antal steg: 8788

BOBBYS HJØRNE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0