28 maj - Såg jag fel eller var det en... spruta?

Gick lite senare till jobbet eftersom jag skulle jobba kväll med departure. Vet inte hur god idé det var för det var ju riktigt varmt när jag gick. Jag är avis på thailändarna som inte svettas (så det märks iallafall). Jag hade hoppats att min kropp kunde vänja sig vid värmen och liksom anpassa sig för att sedan inte svettas så mycket - men icke!

Vid soptunnorna fick jag se något ut över det vanliga. Ja, de kanske ligger i soptunnarna annars men idag hade hundarna hämtat upp skräppåsar så det låg på vägen. Men jag var tvungen att titta två gånger. Såg jag rätt eller var det en... spruta?



Ja, det var det och jag tror inte det är någon med diabetes som använt den, tyvärr. Aja, var och en gör sina egna val i livet och det är väl bara hoppas att användaren är lycklig med sina.

På kontoret fixade jag med debit och kredit (och fick det att bli som det ska), svarade på lite mail, uppdaterade schemat för Juni, kollade arrivals för juli i onlinesystemet och fixade en preliminär arrivallista för Juli och kunde därefter organisera ett lika preliminärt schema för samma månad. Och många arrivals - och departure förstås - blir det så det är lite pusslande.

Klockan kvart i sju hämtade man mig med minibussen och vi åkte till Natien. Där hämtade vi gäster som skulle hem till Sverige och 14 graders "värme". Vi åkte till den något ologiska departureflygplatsen och här har ni några kvällsbilder därifrån. När jag har departure en förmiddag ska du få se flygplatsen i dagsljus...

Cool bänk ute i gräsen men inte särskilt bekväm att sitta i

Fontänten utanför incheckningen // Affärsgatan mot Gate:erna

Väl hemma kollade jag på Austraia's got talent och värmde en lite matlåda, den sista i den här omgången. Imorgon måste det bli mer matlagning.

I morse öppnade jag min vinst från gårdagens presentlotteri. Det var en Samsung mobiltelefon av enklare modell. Funderar för fullt om jag kan använda den till något. Förslag någon?




Antal steg: 6783


BOBBYS HJØRNE
Bobby mødte mig ved taxan alene i dag, men Nacho kom løbende kort derefter. De blev derefter ved mine fødder, indtil jeg gik i seng. Fick ikke taget nogle billeder desværre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0