26 maj - Sne'lugg

Det blev en upplyftande promenad till jobbet. Stötte på en 15 centimeters svart skorpion till min stora glädje. De finns alltså där ute! Den här var dessvärre död. Misstänker att hundarna har lekt med den. Den var nämligen inte platt av bildäck som de flesta smådjur är här annars.



Tänkte ni ville se var Tuppfäktningen är någonstans. Nu kommer jag ju inte in bakom nätet men ni ser burarna där inne - det är där tupparna sitter tills det är dags för tävling.


Det här trädet har frukter som ser ut som vattenmelon nästan. Men det är tyvärr inga ätliga frukter. Ursprungligen kom trädet från Indien och det har visst ett indiskt namn men ingen jag har frågat vet vad det heter ;)



Marknaden börjar allt mer ta form. Nu börjar väggarna komma upp.



Hade lite uppdrag på kontoret men spatserade ut vid lunchtid. Och det är ju helt klart så att när man promenerar runt så upptäcker man nya saker hela tiden. Idag hittade jag Chawengs hårdrockcafé till exempel. Det har jag inte lagt märke till tidigare trots att jag gått där många gånger tidigare. I LIKE!



På eftermiddagen hämtade jag klänning och blus så nu är jag rustad inför fredagen. Jag inser att jag nog kommer vara Over Dressed imorgon kväll. Det stod Casual (ledig) på inbjudan men å andra sidan så vet ju inte de hur jag går klädd när jag är Ledigt klädd - och långa klänningar går jag ju faktiskt med till vardags (dock inte i thaisiden). Men då får det vara så. Nu har jag ju klänningen och vill gärna använda den.

Försökte hitta Franskt manikyrset men det var ju bortkastad möda. Det finns inte. Får la gå till en salong då, tänker jag. Smet in i väskaffären vid Tesco och de hade de där Stingrockeväskorna. Och de är allt lite coola. Men TUNGA! Hittade ett par jag kunde tänka mig men de är ganska dyra: Kanske jag köper den lilla iallafall...

Innan horisontalläge blev det då papperssax och hårklippning i badrummet. Dags för lugg! Och skillnaden var så klart JÄTTEstor! Den största skillnaden kanske var när jag satte upp håret i tofsen för natten och allt inte kom med upp...



Antal steg: 17824


BOBBYS HJØRNE

Bobby og Nacho sikrer, at ingen ukendte komme ind på området.


Den traditionelle morgentur

Kommentarer
Postat av: Millan

Kan väl inte vara allt för dyrt att fixa naglarna där? :) Och det är ju mycket skönare att slippa pilla med det själv

2011-05-27 @ 22:09:26
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0