19 maj - Inga direkta överraskningar

Det var jobb på kontoret fram till eftermiddagen. Hade bestämt mig för att ha lite ledigt efter det och hade bokat tid på Unisense. Det blev 7e besöket idag och hälften av behandlingarna är nu slutförda (32 fram t o m idag).
Så vad har då hänt sedan starten?
Viktnedgång från 74,9 till 73,7. Ämnesomsättning och kroppssammansättning är förbättrade och måtten mindre.

Vad har jag ändrat själv sedan starten?
Jag tränar yoga 15-20 minuter varje dag sedan snart en vecka, äter en eller två frukter per dag - och slutat röka då, fast det hade jag kanske gjort ändå eftersom jag ju är periodare.
Är jag lyckligare? Inte ett dugg. Lycklig var jag redan innan! Men livet är lite lättare bokstavligt talat. Det märks när jag gör solhälsningen och står i Hunden och ska fram med benen igen, då är magen inte i vägen längre.



Innan jag vände hemåt gick jag till Fine Food och köpte 1,5 kg ost (blir klart billigare att köpa storbit och ost är dyrt här) och 250 gram potatissallad. Hoppade även in på Tesco för att köpa lite vattenmelon och Pitaya (a.k.a Dragonfruit, http://en.wikipedia.org/wiki/Pitaya).

I en av butikerna utanför hittade jag ytterligare en Androidtelefon från Samsung. Priset är mer i min smak men kameran är bara 3 megapixlar...


På kvällen roade jag mig själv med att leta husbil (igen) och hittade faktiskt en som jag skulle kunna tänka mig. Men var ska jag ställa en sån när jag inte är i Sverige, det är frågan. Någon som har en billig garageplats?

Det blev en torsdag utan direkta överraskningar vilket innebär att jag upplevde dagen som tråkig. Men man brukar ju säga att såna dagar behövs också. Själv tycker jag att de är lite slöseri med min livs-tid eftersom de inte är speciellt utvecklande.


Antal steg: 8722


BOBBYS HJØRNE
Bobby mødte mig ved taxa og kom med meg hjem.
"Ær
der måske noget til meg i poserne?
Jeg ligger her til hun åbner, så skal jeg se efter."



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0