14 maj - Ännu en dag utan internet.

Det var dags för fridag. Glatt hoppade jag upp ur sängen och lika glatt hoppades jag att internet skulle funka när jag satte på datorn. Men noop! Inte alls faktiskt! Ingen fara på taket, tänkte jag, jag ska nog få tiden att gå iallafall.

Det blev lite solstol, thailandologistudier och behandlingar på Unisense.


Vid lunchtid kom en man och rökte in området. Det ska vara mot mygg men jag tror nog att andra djuren fick sig en törn också. Den här stora spindeln kom iallafall fram ur gömmorna och sprattlade med benen och hundarna gick långt i i lägenheten för att komma undan. Men man frågar inte vad det är i - man är glad att det löser problemet. Myggor kan ha med sig större besvär än vad faran är av ett rökmoln i fem minuter gör...



På väg till Unisense fick jag se en variant av hur man kan rasta hunden... varför inte ta mopeden?



Idag var man lite nöjd på Unisense. Mina värden är bättre än vid starten och jag tror de själva är glada över att de kan visa ett resultat. Jag tar det fortfarande mest på kul. Och det är inte alls så dumt att två gånger i veckan få tre timmars behandling och bara vara!
  • Jag har gått ner 0,9 kg
  • Mitt BMI är nere på 28,1
  • Min ämnesomsättning har ökat med cirka 200 kcal per dag
  • Min fettprocent har sjunkit till 38,1 %
  • Vattenhalten ligger på 46 % istället för 44 (minst 50% behöver kroppen komma upp i)
Bara för att jag har "varit så duktig" fick jag muskel-elträning för överarmarna idag som en bonus. (De kanske har sett att det finns en tendens till gäddhäng? Har tyvärr alltid fokuserat mest på Biceps och där finns det en lite bula. Mina triceps är liksom lite bortglömda hahaha)

Med förmaningstal om att fortsätta dricka surt vatten, äta ofta och gärna mat med chili i, promenera som jag gör och inte styrketräna gick jag till Tesco och handlade på mig lite fler tomater, äpplen och bananer - och chips. Det tar jag en liten skål ibland på kvällen när jag inte orkar värma mat men vill ha något lite kryddigt.

När jag kom hem ( i åskskuren) hade jag fortfarande hoppet kvar. Skulle internet ha kommit tillbaka när jag startade datorn? Noop, inte den här gången heller. Men det positiva var ju ändå att elen var kvar trots regnet ännu en gång.

Jag träffade ägaren till området på kvällen och han trodde att det kunde vara något tillfälligt men ännu lite senare på kvällen insåg jag att det var nog inte fel på routern utan något med min dator. De andra hade nämligen inte haft några problem.

Det märkliga är att jag inte gjorde något med datorn igår – alltså gjorde några inställningar. Allt var som vanligt men plötsligt slutade det bara funka. Hm... Vill datorn inte vara min vän längre?

Samma vädjan kvarstår som i förra inlägget: Vet du vad som kan ha hänt och kan förklara vad jag kan göra för att komma åt trådlöst internet igen?

 

Antal steg: 5142

 

BOBBYS HJØRNE

Der blev ikke nogle billeder taget af hundene i dag. Men jeg spurgte Johan, hvem der foder Bobby og fik vide, at de får mad hver dag i en skål udenfor hvor vi har rengøringsmaterialer. Det er nok som jeg mistænkte, at Bobby og Nacho, løber rundt sammen udenfor om natten. Jeg må have misforstået, at Bobby ville blive taget om hånd af en nabo?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0