1 maj - Bussen som inte kom

Ny månad igen och det har varit Valborgsfirande uppmärksammade jag på FB. Jag missar såna där grejer när jag inte är på svensk mark. Det är så mycket annat att tänka på som istället har med landet jag jobbar i.

Gick som vanligt till jobbet. Klockan tio hade jag bett att bli hämtad så jag kunde ta emot gästerna på flygplatsen. Klev ner tio minuter före för att vara i tid - och där satt jag. Minutrarna gick. Till slut frågade jag när bussen skulle komma och det ringdes runt. Det visade sig att man missat meddela chauffören i fredags, att jag skulle bli hämtad. Det blev ett fasligt jagande för att få tag i chauffören. Jag satte mig utanför och tog en cig och såg hundgänget samlas för att leta mat i ett försök att inte bli stressad. Det är oehört viktigt för mig att jag möta gäster på flygplatsen, nämligen!



På grund av missen, missade jag en gäst som kom med ett tidigare plan.
10.40 landade de andra gästerna, jag var där 10.50 - samtidigt som gästerna kom ut med sitt bagage så det var precis på håret. Jag hoppas att detta var första och sista gången det här händer för jag uppskattar inte när någon säger att denne ska göra något och sedan inte gör det... Det är lite svårjobbat.

Resten av dagen blev att följa med nyanlända gästerna till sitt hotell, gå till ett annat hotell och leta efter gästen jag missade - men som jag inte hittade (fick lämna välkomstmaterialet i receptionen).
Jag laddade min nya Nokia 1280 (Ja här kör vi inte med några moderna grejer men det funkar ju att ringa/mezza och det är ju det man ska ha servicetelefonen till!) och invigde den under eftermiddagen.

Senare kunde jag hämta min kjol och beställde byxor och blus. Roligt det här med uppsydda kläder!
Det här gången blir det grå byxor (med mina kritstrecksrandiga som mall) och en blå/grårandig utanpåblus med dragkedja (lite som den beiga, lite bubbliga  jag har). Min vision är att det blir supersnyggt! Vi får se hur det blir i verkligheten på den här kroppen.
Nästa gång ska jag beställa en klänning. Glömde ta med min fleecedjellaba som de ska få göra den efter. Den blev kvar på kontoret. Det var ju dumt! Men jag har å andra sidan inte helt bestämt mig om den ska bli till knäna och kortärmad eller en fullständig kopia, så det kanske var lika bra. Hm, kanske ska göra en av varje?

När jag kom hem packade jag ihop grejer jag ska sända hem till Sverige. Då frigör jag utrymme och kan ta med mig annat hem hehe Ska bara vänta på fleecedjellaban som ska agera modell.


Antal steg: 11796


BOBBYS HJØRNE

Bobby kom ind og ønskede at have en Haribo vingummibamser.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0