4 mar - Easyline

Emeli åkte iväg på visumresa till Barcelona så jag skulle vara själv på destinationen under två dygn. Typiskt nog mådde jag riktigt dåligt hela dagen med frossa, feber, diarre och illamående. Drog slutsatsen att det var flugbetten igår som var boven i dramat och kanske "jetlag" efter den sena natten mellan onsdag och torsdag? Är ju inte van vid att vara uppe så sent längre...

Men det var bara att bita ihop. Det är ju inte gästernas fel att reglerna för visumresa och hästflugor finns!


Klev ner i Emelis Easyline och gick cornichen till jobbet men blev inte alls impad. Kände lite i vänster vad och baksida vänster lår men det var liksom bara det. Hade ju läst hur bra de var och kanske hade för höga förväntningar? Ja, inte vet jag. Det enda jag tänkte på var hur klumpiga de var och att höger sula slog mig på vänster fotknöl för de är så breda. Tveks.amt om jag köper några...

 

..


Men till kontoret kom jag iallafall och planerade där för transfer till och från flygplatsen. Skulle bli tvungen att skicka två bussar båda vägarna visade det sig. Likadant på vägen från flygplatsen. Passar på att tacka Hassan och Josefin på Ving som passade Apollogästerna när jag behövde gå på toa.

 

När jag kom hem kröp jag in i mitt fleeceunderställ,, la mig under lakan, täcke, överkast och tjock filt - och frös iallafall. Alltså, sånt är inte kul, du!

Hade ingen matlust men åt vitt bröd med tonfisk. Tänkte att det kunde vara bra. Sen började servicetelefonen att ringa. Den ringde hela seneftermiddagen så klart. Men det är bara att gilla läget. Ingår ju i jobbet!

 

Drack lite mintté med eukalyptushonung och tog en febernedsättande brustablett och tyckte synd om mig själv vid halv sex. Då hade jag blivit genomsvett och tog av mig allt utom lakan och täcke. Men det där pendlade hela natten, ömsom frossa, ömsom svettningar. Och nu insåg jag hur många bett jag hade på kroppen. De var överallt, knallröda. Inte konstigt att jag fick betala nu då haha.

 

Aja, jag slumrade mig iallafall genom natten och det var ju bra.

 

Antal steg: 10 112 i Easyline (fortfarande inte impad)

 


Kommentarer
Postat av: Millan

Sånna skor har jag funderat på att köpa med.

2011-03-05 @ 09:59:06
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0