29 mar -

Idag stod det lite gott och blandat på schemat.
Halv tolv var det inbokat besök på Kontorstjänst hos Susanne, som har haft hand om företagets ekonomi. Nu var det dags för deklarationen ju... Jag lämnade ifrån mig lite papper som skulle bokföras och innan vi skiljdes åt hade jag i uppdrag att titta igenom vilka dagar jag ska ha traktamenten för samt skicka sista transaktionerna för mars.

Från Tornby svängde jag mot stan. Åkte in vid Priso och gick ett varv på nedre plan. Köpte nya matpenslar och lite andra småsaker. Hittade bland annat skålar av samma sort som jag hade hemma i Agadir, fast jag hade en större i rött. Lite kul, tyckte jag! Fast dessa fick ligga kvar i lådan... behöver ingen sån här.


Åkte sedan och parkerade bilen i parkeringshuset Baggen. Gick till Skatteverket ännu en gång. Men den här gången var det för att nolla företaget, lämna preliminär självdeklaration för året och passade på att ta reda på hur jag ska betala skatt/egenavgifter för frilansuppdragen i vinter. Så nu är allt klart så långt. Hoppas jag slipper betala in skatt i april nu då...

Jag fortsatte till AF där jag verifierade mitt jobb på Ica sommaren 2007, som jag hade parallellt med mitt jobb som Fastighetsförvaltare. Man vet aldrig när "beviset" kan behövas så jag var glad över att hitta pappret i förrådet igår.

Kvart över tre hade jag tid hos Gunilla på Vårdcentralen. Dags för diabetesprovtagning (Läs mer om diabetes2 här) och blodtryckskoll. Bra nyheter och dåliga nyheter delades ut. 



Långtidssockervärde: 7,0 och hade alltså höjts på ett halvår med 0,3 enheter... och socker i urinen vilket innebär att njurarna inte hinner med helt. (Läs mer om det här). Så det har inte räckt med viktminskningen i Marocko tillika kost- och motionbehandling. Nu har jag ju skött mig ganska bra ändå, tycker jag nog. Sockerintoleransen konstaterades trots allt 13 januari 2006, vilket innebär att jag klarat mig utan medicin i dryga fem år. Men nu så sändes ett mail till Ulla Läkare som fixar recept på Metaformin att hämtas ut imorgon. Tveksamt spännande!

Och så till det positiva då... Blodtrycket höll sig på 126/90, puls 69 och är alltså helt okej. Känns ju positivt ändock!

Från vårdcentralen gick jag och fyllde jag på med 15 kronor till bilen i P-huset och gick sedan till Zaackz för hårklipppning av Ronny.


Han toppade och klippte upp håret och gav mig lite ångest när jag fick se att han klippte bort en decimeter för uppklippning. Men längden är kvar och jag kan fortfarande ha det uppsatt i hästsvans!
Och jag ser fortfarande ut som typ Kristina Lugn...



Gick in på BOKIA en sväng och hittade Lonely Planets Thailandbok till en skaplig penning (249:-) så den slog jag till på. Även om jag inte är mycket för guideböcker så har de en del upplysningar som är vettiga.



Jag var klar tidigt hos frisören vilket gjorde att jag gick tillbaka till P-huset och la i ytterligare 15 spänn för att vara säker på att slippa fylla på mitt i middagen. För klockan sex var det Träffpunkt på Hamlet. Annette, Pella, Charlotta, Pelle och Patrik gjorde mig sällskap i nästan fyra timmar! Kan inte fatta att vi satt så länge. Men det är ju så när man har trevligt. Tiden går snabbt! Och hade jag inte varit kvällstrött och börjat gäspa så hade vi nog suttit tills de kastat ut oss!

Fick en present av Charlotta - ett bagageband från Linköping City Airport. Så himla bra, du! Mitt oranga gick ju sönder när jag packade min resväska i Agadir! Och den Lilla Plankan, bjöd Annette på!
Tack båda två!


Inte ett enda kort tog jag från middagen. Jämrans otur. Men jag kom liksom av mig. Det var för roligt för att ta kort...

Antal steg. 10445

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0