28 mar - Började da'n med beslutsångest

Igår köpte jag ett presentkort på Heppo.se för 200 kronor, värt 500 och fick presentkortet igår på mailen. Så in på deras hemsida för att välja och det var inte lätt. Mycket snyggt finns det... Kunde inte bestämma mig på morgonen utan fick vackert ge mig till tåls. Morgonen började alltså med beslutsångest.

Jag kollade runt efter alternativa bredband. Bredbandsbolaget har höjt till 369:-/månad och det är lite väl mycket, måste jag säga. Det borde bli billigare ju längre man är kund, kan man tycka. Men något sådant erbjudande hade de inte när jag ringde. Det är nästan läge att säga upp, ta något annat ett tag och sedan bli ny kund. Men orkar man? Vi får se.

När jag kom ut vad elvatiden var bilen täckt med is så jag fick skrapa rutorna. Inte roligt alls, du! Ska det bli någon vår i Sverige, tro? Hade hoppats hinna uppleva det men nu är det snart bara två veckor kvar tills jag ska åka...


Åkte till Milla och skjutsade henne till jobbet. Därefter åkte jag till parkeringshuset Druvan och parkerade bilen för 15 kronor men uppmärksammade att jag kunde använda samma biljett i Dukaten också. Toppen!



På Arbetsförmedlingen verifierade jag mina sista uppdrag tillika senaste coachutbildning och åkte sedan vidare till nästa p-hus.

.

Lämnade en påse till Myrorna och hälsade på Sofie, Agneta och Maarit. Sen promenerade jag till vårdcentralen och hämtade två rör för urinproven imorgon. Därefter fick jag för mig att hämta broschyrer på Skatteverket... Idag är det annars nedladdning som gäller men jag vill ha en papperstidning att bläddra i.

.

Så fick jag idén att gå ner till Modeklippoteket som nu heter Zaackz haircenter. Där haffade jag stackars Ronny mitt i lunchen och bokade klippning redan imorgon. Hade funderingar på att perma mig men det avrådde han eftersom jag ska ner och vara i värme igen och en permanent sliter på håret för mycket i värme.

När jag var klar med allt i stan åkte jag till Willys i Skäggetorp och handlade grönsaker till currywoken jag lagade när jag kom hem. Det blev bacon, kyckling, entrecôte, parmaskinka (= matrester), purjolök, rödlök, minimajs, morot, broccoli, soltorkade tomater, vattenkastanjer och glasnudlar. Väldigt gott tyckte vi, alla tre!

.

Såg filmen om Cornelis Vreeswijk och den tyckte jag var bra. Nästan så jag skulle vilja rekommendera den om du gillar hans låtar...

Så tillbaka till skorna då. Till slut bestämt jag mig för ett par sandaler (http://heppo.se/21567-bkcc-106739-0014) och ett par gympadojor (http://heppo.se/reefocus-trainer-104102-0014), beställde dem och får, mot faktura, betala endast 848 spänn! Ett KLIPP!

Avslutade kvällen som jag gjort sedan i lördags - med Thailandläsning i sängen. Det kommer bli ett väldigt intressant år , känner jag.

Antal steg: 12 112

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0