13 mar - Rutindag... Umpf!

Vaknade tidigt och åt frulle No.1. Somnade om en timme och gick sedan upp och åt frulle No.2. Denna inmundigades samtidigt med bloggande för gårdagen.

Idag stod, för sista gången den här säsongen, Hotellservice på schemat. Sånt är rutinjobb som går av sig självt. Dessutom blev inga problemlösningar nödvändiga på hela dagen. En enkel arbetsdag, alltså! För att pigga upp mig själv fokuserade jag lite på blommor jag passerade.

.

Idag plockade jag ihop grejer hemifrån och lämnade på kontoret. Sånt som jag eller någon annan kan ha glädje av i vinter. Det börjar bli tomt i lägenheten och jag gillar det!
När jag publicerar det här är det bara fyra dagar kvar här i Agadir och det börjar kännas lite konstigt, får jag medge. När jag skrev ut Swebusbiljetterna för resan till Linköping och biljetterna till Thailand blev avresan än mer påtagligt.

Ser fram emot onsdagens besök på Oum el banine. Jag, Therese och Emeli har samlat in pengar hela säsongen till barn- och kvinnohemmet. Nu har Samad (vår agents representant) fått i uppdrag att ta reda på vad de behöver och på onsdag ska jag och Emeli shoppa upp en ansenlig summa pengar. Jag har lovat att presentera allt vi har köpt här på bloggen så håll koll runt den 16e.

Antal steg: 11588

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0