10 mar - Planläggning

Dagen gick till nästan ingenting, faktiskt. Hade ju fridag men det var molnigt hela dagen och regnade skurar. Supertrist! Det var ju trots allt min näst sista fridag! Höll mig inne hela dagen vid datorn och sov lite middag, That's it!

Vid fem gick jag till Atlas Tours för ett möte med AnneMarthe som vill att jag tar lite rundresor i Marocko för henne i vinter. Tidigare har jag fått mail från annat håll om rundresor i Thailand, Vietnam och Kambodja. Så jag tror jag kommer ha att göra i vinter iallafall även om det kommer bli oregelbundet och inkomsten därefter... Kommer pendla mellan Asien och Sverige iallafall i slutet oktober och i november och lite mellan Sverige - Norge och Marocko. Fick erbjudande att rycka in som semestervikarie i januari på Atlas Tours kontor. Får se om jag nappar på det.

 

Jag tror jag ska se om jag kan hitta någon timanställning i Linköping/Norrköping så jag har något att göra när jag är hemma. Förslag emottages tacksamt! Maila jättegärna till mariagraube@gmail.com

 

Och här kommer bilden med hallon och rosévin som inte gick att publicera igår!

 

 

Antal steg: 8732



Kommentarer
Postat av: Millan

sv, privat dagmamma kan säkert vara ett alternativ, men vart hittar man en sån?

2011-03-11 @ 19:41:03
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0