22 Juni - Bästa fridagen?

Nu vet jag vilken geting det är och den har jag blivit varnad för idag av Sari Taxichaufför. Jag som redan var lite rädd när jag passerar under boet. Skulle hela boet få för sig att attackera så dör jag!
Jag frågade honom varför hotellet mitt emot eller de som bor bredvid boet inte tar ner det eller säger till att det ska tas ner fick jag bara svaret: "De har nog inte stuckit nån än" "Jamen", protesterade jag, "när de väl har gjort det är det ju lite för sent?!"
Aja det är som det är. Jag får väl hoppas att jag har turen på min sida. Men jag tror inte jag kommer gå så mycket i svarta kläder där under mer och jag kommer definitivt hållla blicken uppåt så jag ser om de kommer så kanske jag kan göra nåt iallafall.
http://jaktmeister.com/2010/10/lesser-banded-hornet-vespa-affinis/


Men tillbaka till morgonen. Den startade med frukost och en timmes promenad ner till stranden. Nacho var med en liten bit som vanligt.



Blev bjuden på frukost nummer två och kunde sedan lugnt lägga mig i en solstol för att stanna där fram till fyra på eftermiddagen med avbrott för lunch samt ett antal vatteninköp, dusch, bad i havet och bad i poolen - med fågelsällskap. De sjunger så vackert att man förlåter dem när de hoppar omkring på bordet.
Jag var först av alla att inta horisontalläge vid halv nio men observera att jag låg under parasoll i två timmar mitt på dagen. Kändes lite vuxet.





Jag hade till och från sällskap av lite fler än hälften av gästerna som är i Chaweng nu och de gjorde att jag fick den bästa fridagen sedan jag kom - trots att servicemobilen var med som vanligt (man känner sig aldrig helt ledig och det är man ju inte heller). Det var lite som att vara på rundresa. Då är man med gästerna i stort sett hela tiden och det är jättetrevligt. Man blir lite som en familj, serrö.

Innan jag vände hemåt gick jag till samma ställe där jag fått Deep Thai massage förra vecka, och tog vanlig Thaimassage. Men det är något med det som inte funkar under vänster skulderblad. För varje gång jag går på den typen av massage har jag ont efteråt.
Antingen är det för att jag behöver stretcha ryggen mer och ska fortsätta - eller så är det för att jag har någon defekt där för jag har samma upplevelse när jag tar klassisk massage hemma och ibland här jag styrketränat eller yogat. Det får nog bli något lugn och behagligt som Aromamassage nästa gång istället.

Och så här nöjd och glad var jag när jag kom hem.



Antal steg: 11237

BOBBYSD HJØRNE
Såg ikke Bobby men Nacho kom forbi.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0