6 juni - Gustav Vasa grundade Konungariket Sverige år 1523

Så var det Sveriges Nationaldag. Den gick obemärkt förbi om man inte ska räkna med att jag bytte profilbild på FB till en svensk flagga och lyckönsningar till Sverige...

Jag åkte istället till flygpplatsen och hämtade nya danska gäster. Noterade att Reggae Pub gör reklam på vagnarna och det är ju lite roligt för det är en reggae pub som inte spelar någon reggae eller iallafall nästan ingen. haha



På väg hem från kontoret träffade jag på en av de ofarliga tusenfotingarna. Du kanske ser skillnaden - förutom att den till höger är död, alltså?


Fick för mig att besöka "min" lilla restaurang på vägen upp. Köpte Tom Yum Gai (Nationalsoppan med kyckling) och fick den i en plastpåse att bära med hem. Och väl hemma tömde jag upp den i en djupskål och gladde mig att få äta upp den. Den var jättegod. Och nu har jag lärt mig att man äter inte Galangal och heller inte chilin. De är där för att krydda till det - och det räcker gott det!



Antal steg: 10174


BOBBYS HJØRNE
Bobby var væk hele dagen. Ved ikke helt, hvor han er, faktisk. Det er muligt, at de nye naboer, der kender ham siden før, at tage ham in om natten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0