4 juni - Fyra maria-matlådor

Det kom inget SMS från Martina i natt. Hade lagt in mobilen på hyllan ifall det skulle bli något barnbarn efter hennes hinnsvepning tidigare på dagen. Albin har väl lika bråttom ut som snigeln hade över plattan utanför lägenheten.


Jag sov iallafall bättre. Visserligen vaknade jag en gång men det får jag nog skylla mig själv eftersom jag pimplade vatten in i det sista före jag gick och la mig.

Innan jag gick till jobbet sprejade lägenheten med, ja vad det nu är, typ Radar. Förhoppningsvis minimerar jag antalet kackerlackor iallafall.



När jag kom till kontoret hängde Apolloflaggan där på fasaden. Khun Dean kom upp till mig igår och ville ha ett klistermärke för att sätta på panoramafönstret men fick syn på fasadflaggorna och tog en sån istället. Så nu har vi reklam för Apollo tillsammans med Asian Trails vid entrén.


Fixade välkomstmaterial till två ankomster, svarade på mail och skrev jag ut mina biljetter samt rumsbokning för Bangkok nästa vecka. Dags att allvarligt fundera och planera vad jag ska se. Har lite svårt att välja eftersom jag egentligen vill se allt! Det får bli ett projekt att plocka ut några saker som självklart skall dokumenteras på denna blogg.

På eftermiddagen blev det strömavbrott en längre stund så jag lämnade kontoret. Jag var ändå klar det jag hade planerat att göra.

Jag gick till HomePro, en butik ungefär som K-Rauta, som ligger i bredvid Tesco. Där köpte jag fyra Maria-matlådor. Behövde några till eftersom jag portionerar och det blir ganska många när man äter en deciliter i taget, liksom.



Var motiverad att promenera hem och passade på att ta kort på tuppar o hönor som sprang omkring och en fin blomma.


När jag sprayade på morgonen var jag lite orolig för min gecko (har en här också) men det hade jag inte behövt vara. Den sprang omkring på badrumsväggarna när jag kom hem och kom springandes på golvet mellan hundarna lite senare.

Antal steg: 12733


BOBBYS HJØRNE

.

Kommentarer
Postat av: Tina

Hoppas ha en anledning att väcka dig i natt :P men vi får se hur det blir med den saken.. onödigt att han ska stressa lixom -.- suck hehe :P

2011-06-05 @ 20:04:07
URL: http://truelovebabylove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0