24 juni- Visst, ja! Det är midsommar

Ja, som vanligt missar man svenska traditioner när man jobbar utomlands. Å andra sidan är jag inte en särdeles traditionsbunden person så många år har passerat utan större firanden även när jag bott i Sverige ska villigt erkännas.

Jag önskade iallafall lite folk Trevlig midsommar på Facebook sen gick jag till kontoret och blev där hela dagen. För idag hade jag satt som mål att lägga in allt klart i Market Store - och den ambitionen blev sedemera en sanning *nöjd*.

Det blev ett besök till 7Eleven för inköp av mikrad matlåda till lunch. Det skulle vara en makaroniåda med spicy chicken stod det, men var de kryddorna blev av vet jag inte. Kanske blev de kvar i mikron för maten smakade typ ingenting. Sorgligt men sant. Fast det kompenserade jag med kvällens egenhändigt lagade maträtt med en massa chili och vitlök.

Som avslutning på dagen blev det Spritzer, jordgubbar och (ofrivilligt smält) mörk choklad. Det får väl stå för mitt firande av midsommarafton det.



Antal steg: 10655


BOBBYS HJØRNE
Bobby kom på besøg i kveld. Han har ikke meget tid for mig nu, hvornrær alle børnene er her. De er selvfølgelig sjovere end jeg er...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0