23 juni - Inspektion av ny utflykt

Idag var det dags att inspektera en fisketur som vi kanske skulle ha med i vårt utflyktsprogram. Jag tog med mig undervattenskameran och planerade att testa den. Och klockan 08.45 var jag på kontoret för att bli upphämtad.

Vi var åtta personer totalt som var med. Och fiske blev det typ hela dagen. Jag var med och fiskade vid första stoppet men tyvärr är jag en sjösjuk person (jag och en pojke på elva år mådde inte helt bra). Redan efter en timme mådde jag illa och gjorde så ända tills jag gick och la mig på kvällen haha.
Jag satt och tittade ut över horisonten från klockan halv elva till halv fem och jag behöver väl inte berätta hur tråkigt det var! Men de andra fiskade. Tre stopp före lunch och fångsten grillades sedan på båten så vi fick smaka.



Vid lunchen var det badstopp. Jag tog min kamera och simmade in till stranden för att knäppa några kort. Men det tog inte lång tid innan jag hade imma på glaset! Det var ju en besvikelse, helt klart. Det där måste jag klura på. Problemet är inte kameran utan att jag bor i en fuktig lägenhet. Lite svårt att stänga ute fukt när saker och ting aldrig torkar helt, eller hur?





Efter lunch var det två stopp med mer fiske. Själv ville jag ju bara hem... Jag är nog en riktig landkrabba. Min tur till Koh Tao imorgon cancellerade jag iallafall. Kände att jag inte skulle utsätta mig för ännu en dag på havet så tätt inpå.

Jag var hemma vid halv sex, duschade och gjorde vad jag kunde för att illamåendet skulle gå över. Det gick så där men imorgon är en annan dag - och den tänker jag tillbringa på kontoret!



Antal steg: 5674

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0