19 juni - Skulle de svärma runt huvudet?

Inga kackerlackor i sovrummet idag heller. Känns ju fint.

 

Fick för mig att rensa bland mina grejer och fann att mina flygplanstuggummin blivit geggamojja. Det är allt väldigt fuktigt här, du.

 



När jag började gå till jobbet funderade jag över de stora getingarna som flög omkring mig igår. Har försökt hitta vad de heter på svenska men är inte säker på om det kan vara den här. http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_giant_hornet. De var iallafall i samma storlek och det kändes inte helt okej att ha dem runt huvudet. Skulle de svärma runt huvudet idag också? Men nja, det var kvar ett par stycken uppe runt stolpen men de flesta hade försvunnit till ett träd lite längre bort.

 

 

Blev glatt överraskad när jag kom till jobbet och hittade Khun Poy vid datorn. Det innebar ju att jag hade internet. Han lärde mig tricket hur jag kunde få internet fast Asian Trails inte var där så nu ska jag väl ha tillgång till cyberrymden utan problem, hoppas jag.

Hade arrival idag så klockan tio blev jag upphämtade för att åka och hämta norska gäster. Två hade dessvärre bokat om och tagit ett tidigare flyg så dem hann jag inte träffa. Men jag fick tag i dem på hotellrummet och vi avtalade träff på tisdag kl 10 och jag lämnade sedan en massa material till dem i receptionen.
Alla var väldigt trevliga och förväntansfulla, precis som alla andra gäster jag haft hittills.

Väl tillbaka på kontoret svarade jag på mail och kunde jobba lite mer i Market store. Jag blev inte klar men det borde jag kunna vara i veckan, faktiskt.

När jag kom hem vara dörrar och fönster öppna och fläkt tillika luftkonditioneringen på för fullt. Man hade varit inne och sanerat lägenheten från Kackerlackor. Himla bra! Då får jag hoppas att jag slipper se dem på ett tag nu då. Nacho och Bobby kom springande när jag kom hem och gick snabbt in och la sig till rätta.


 

Idag var jag för femtonde gången på Unisense. Jag har fått erbjudande att fortsätta men ärligt talat så har jag inte varit så glad i att gå dit senaste månaden. Plötsligt en dag, fick en lärling ta hand om mig utan att man meddelade och hon borde nog haft mer upplärning innan för hon var inte bra - och hon är fortfarande osäker och slarvig. Hon stänger inte dörren till mitt rum, släcker inte lampan och missar att täcka mig med handdukar så jag får frysa och slarvar vid behandlingarna.

Jag har fått ett jättebra erbjudande att fortsätta för halva priset men jag är stressad numera över att gå dit så jag ska avsluta det hela bestämde jag mig för idag. Men notera att det inte är resultaten jag är missnöjd med utan rutinerna. Jag hade tänkt säga till idag men chefen var inte där så jag får säga till nästa gång som kommer vara den sista.

 

Jag kommer ha mina 15 minuters yoga och djupgående thaimassage en gång i veckan på schemat istället har jag bestämt.
Sedan oktober förra året, 2010, har jag nu förlorat tio kilo totalt. Jag promenerade bort fyra i Marocko, sex här nere i Thailand varav tre under min tid på Unisense. Vi får se vad jag kan åstadkomma mer på egen hand från och med nu. För syvende och sist är det ju alltid upp till oss själv, eller hur?
För vem bestämmer vad jag stoppar i munnen - och hur ofta? Jag själv.
Vem bestämmer huruvida jag ska motionera eller inte? Jag själv.
Himla OTUR haha Det är fortfarande jag som ha makten över mitt liv och leverne!

Antal steg: 8737



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0