16 juni - Välkommen Albin!

När jag vakande på morgonen såg jag att jag hade fått ett sms från Martina som meddelade att hon åkte till Förlossningen. Det blev en dag med väntan så klart. Skulle det komma en ny bebis i familjen under dagen?
Fram tills några nyheter levererades fick jag nöja mig med tuppar, hönor och deras små kycklingar.



Det blev Ekonomi även denna dag och det är ju inte kul när man inte begriper sig på det. Alla dessa konton som ska debiteras ibland och krediteras ibland med motkonton som ska hållas koll på. Mina gråa hårstrån ökar säkert extra vid månadsslut och mitt i månaden när det är dags för bokföringen. (Undrar förresten hur många jag har nu? Jag ser dem aldrig och det är ju nästan lite sorgligt. De jag har hittat är nämligen glittrande silvergrå. Kommer bli snyggt till mina designade silversmycken!)

Och straxt efter två fick jag ett MMS med bild på nykomlingen Albin som dök upp i jordelivet ungefär samtidigt som jag var klar med min frukost fick jag se - och ni kanske känner igen dräkten? Jepp, det var den jag köpte på Ullared när Milla och jag var nere senaste gången.
Många grabbar är det i familjen numera. Per (och Jonzon), Jens, Elton, Chrille och Albin. Så roligt!



Jag valde att stängde jag ner datorna fast jag inte var helt klar med bokföringen vilket innebar att jag fick sitta hemma för att få ordning på det hela. Och fortfarande när jag skriver det här är jag inte helt säker på att jag fått till allt rätt... Men jag kände att jag skulle fira att jag blivit mormor för andra gången, förstår du!

Nu visste jag inte alls hur jag skulle fira detta. Kanske med en burk duva? Det är visserligen storkar som kommer med bäbisar men jag kunde ju göra en variant?!



Men näää, det lät inte så gott tyckte jag. Till slut föll lotten på fin mörk choklad från Lindt istället. Och den var JÄTTEGOD! Kanske godaste jag ätit någonsin. Det var tre kulor i och jag hade bara tänkt ta en men alla tre försvann inom fem minuter. Fantastiskt goda, alltså!



Min städning kom sent idag men den kom och det var jag glad över. Det innebar att jag fick torka mig med nya handdukar och krypa ner i rena lakan. Det är inte helt fel det! Sånt uppskattas.

Tre bra saker med idag således: Albin, chokladen från Lindt och städningen.

Antal steg 7442

BOBBYS HJØRNE
Bobby kom og holdt meg med selskap til frokost. Han gikk motvillig ud da jeg skulle gå på jobb.
Han løp siden foran litt, men bestemte seg da for å bli kvar hjemme ... for en stund.
Fordi når jeg bøyde meg ned og tok bilder, kom han kjører og nysgjerrig lurte på hva jeg gjorde.






Kommentarer
Postat av: Tina

fast så va de de där med koll då va :P

jag messade den 15.de att vi åkte upp, han kom den 16.de. Dressen köpte VI 2 på ullared när milla var o matade Elton! få ha lite ordning på dina historier ;) hehe

2011-06-18 @ 09:28:45
URL: http://truelovebabylove.blogg.se/
Postat av: Maria Graube

Det är möjligt att du mezzade den 15 I SVERIGE men jag bor i Thailand och kom runt halv två på natten den 16e, serrö.



Aha så det var på DET viset. Men jag visste väl att Milla var med på ett hörn.

2011-06-18 @ 15:23:08
URL: http://mariagraube.blogg.se/
Postat av: Millan

japp martina var med o köpte dressen :p det minnsjag det

2011-06-18 @ 17:07:18
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0