14 juni - Korv Stroganof på thaivis

Idag hade jag lite kontor och lite fridag.

Min fria eftermiddag tillbringade jag hemma på gården i en solstol men lugn och ro blev det inte förrän efter tre. Det är två stora barnfamiljer som semestrar här nu och det är allt annat än lugn och ro. Inte förrän de lämnar området eller går och lägger sig. Det intressanta är att jag hör föräldrarna mer än barnen något som får mig att undra om jag var likadan när barnen var små. Förmodligen!

Kommer du ihåg att jag berättade om valparna som kom springande från polisernas hus och den lilla ljusa som var på besök inne?
Den lilla ljusa spatserade glatt runt på området idag. Men in till mig vågar han sig inte längre. Det ser både Nacho och Bobby till. De ligger i dörröppningen och håller koll.
Han är inte så populär på området - eller kanske ska jag säga tvärt om. Barnen är jätteglada i honom medan föräldrarna och husägaren vill jaga bort den eftersom det redan finns två vakthundar på området och det får räcka. Det förstår jag helt och fullt men visst är det svårt att ignorera en sån här lite krabat.





På kvällen fick jag för mig att använda mina vitlöksgrillkorvar och försöka göra något som liknade Korv stroganoff baserade på ketchup och finskuren tomat och faktiskt! - det blev ganska så bra.

Antal steg: Inte många du


BOBBYS HJØRNE
Fikk ikke taget nogle bilder på Bobby idag. Han var allt før hurtig. Han liker hellre at vare med børnen æn med meg nu, tror jeg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0