6 juli - Chips och choklad

Det var i en mulen morgon med åska som jag promenerade till kontoret. Men något regn kom det inte förrän på kvällen, då med lite mer åska. Men det var hett som attan hela dagen. Men promenaden tog bara 20 minuter och jag förstår inte riktigt vad som hände. Jag måste ha gått fortare än vanligt!


Nästan redo att åka med gäster till flygplatsen. Bara snaran (knuten scarf) som saknas!

När departuren med mina danska gäster som skulle bo en tag i Bangkok, åkte jag till kontoret och jobbade där ett par timmar. Blev klar med det jag hade tänkt och kunde sedan ta fri eftermiddag!

Bestämde mig för att gå bort till Unisense och prata med ägaren. Hade nämligen fattat beslutet att förhandla lite grann. Sagt och gjort! Vi pratade, tittade på resultat, förhandlade och jag förklarade vad jag varit missnöjd med och det slutade med en betalning på dryga 2000 kronor för 40 behandlingar. Och jag avverkade fyra direkt, där och då!
Mina värden talar sitt tydliga språk. De där behandlingarna har hjälpt mig till bättre hälsostatus. Ej att förringa alltså! Plus att jag måste säga att det är väldigt motiverande att se vågen närma sig under 70 strecket! Det är ju fem år sedan sist!

Jag var så motiverad efteråt att jag gick med lätta hem uppför hela vägen hem.

Och på kvällen firade jag med Chips, choklad och 1/2 dl vin utblandad med Limesoda som fanns kvar i flaskan. Min metabolism är så hög nu att jag klarar av såna utsvävningar utan problem, förstår du!

Antal steg: 12 103

BOBBYS HJØRNE
Såg ham ikke idag... Nye gæster har anlænt.

Kommentarer
Postat av: Cassandra

Måste säga att jag till 100% diggar din sida. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?

2011-07-12 @ 19:05:33
URL: http://djurförsäkring.net
Postat av: Mamman

Och du är så välkommen, Cassandra!

Vet inte varför BlogLovinuppdateringarna inte funkar. Kan det vara att du inte ha prickat i att du vill ha email när bloggen uppdateras?

(det gör du på SETTINGS)

2011-07-13 @ 01:33:19
URL: http://mariagraube.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0