13 juli - Saknas en kropp

Min dag började så klart med frulle men också laddning av mitt mobilkort. Det är både fördelar och nackdelar med Holidaykortet som har Happy som kontantkort här nere.
Fördelen: att mitt svenska nummer är vidarekopplat och de som ringer mitt 0704-nummer betalar bara vanlig svensk mobiltaxa trots att jag bor i Thailand.
Nackdelen
. Jag måste ladda det en gång i veckan (minst 60 bath) och eftersom jag inte ringer ofta har jag nu en massa pengar jag inte använder, på telefonkortet.



Gick till kontoret och lämnade utflyktsvouchers till agenten samt faxade en biljett till ett av hotellen.
Sari kom och hämtade mig vid nio så jag kunde komma iväg till Lamai för hotellservice där idag.

Där var det tänkt att jag skulle stanna och ha min fria eftermiddag där. Så blev det ju inte då. Vid halv två, när jag satt och åt lunch, tornade nämligen kolsvarta moln upp sig och himlen öppnade sig så jag valde att åka tillbaka till Chaweng istället.

Där blev det jobb framför datorn. Det var detektivarbete gällande en inbetalning som inte hittades. Som ett par timmar sedan hittades. Spännande!

Hemma lite senare på kvällen fick jag för mig att jag nog måste prova mina shorts. Har inte använt dem sedan jag kom och var lite sugen på att ha dem imorgon. Men, näe det får ligga kvar i lådan, du! Det saknas en kropp att fylla ut dem med nämligen!
Fy, så trist att inte kunna ha sina favvoshorts längre, känner jag.



Antal steg: 6113

BOBBYS HJØRNE
Bobby såg jeg ikke ikveld, kun Nacho

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0