10 juli - Drunknad giraff

Vaknade vid halv två och trodde det var morgon. Därefter hade jag jättesvårt att somna om. Så onödigt sånt är! Men så var det iallafall.

Steg upp straxt efter sex, fixade frulle, kollade 'So you think you can dance Canada' och begav mig sedan mot kontoret.
Jag noterade att något flöt oroväckande stilla i poolen. Det var då för sorgligt! En drunknad giraff! Undrar vems den var, för nu är det inga små barn här... Stackar'n. Han blev kvar i Thailand han!



Förmiddagen bestod av Arrivals. Eftersom det blir en väldigt lång dag när jag har Departures på kvällen bestämde jag mig för att ta en långlunch med besök på Unisense. Och idag hamnade jag precis under 70-strecket (69,9) och Khun Tak fick rätt. Själv ser jag verkligen fram emot att mäta glukosvärdena i slutet av månaden, jag. Kan man "bota" diabetes, tror du?

Straxt efter halv nio på kvällen kom jag hem och möttes av en stor spindel. Den här gången satt den ovanför soffan. Jag beklagade mig lite, hämtade kamera och Typ-Radar coh upprepade en tidigare historia vilket betydde att den så småningom ramlade ner. Men den här gången fick den dö är ute. Förra gången hade jag ett spindellik under AC:n ett dygn innan Ae kom och städade bort den.



Antal steg: 12189

BOBBYS HJØRNE

Nacho var udenfor, da jeg trak gardinet. Da jeg åbnede døren og spurgte om hun ville komme in, kom Bobby løbende og kastede sig foran køleskabet, i håb om at få noget at spise. Og han fik nogle bacon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0