18 januari – I Marrakech

När jag vaknade igår upptäckte jag att internet inte fungerade. När jag gick ut fick jag upp operatörens hemsida där det stod att jag hade förbrukat mitt pass - men att det gällde till 12 februari. Hur rimmar det tycker ni? De måste ha ändra avtalet till att det gäller ett visst antal GB...Ja, ja. Inget att göra åt på tisdagen. Jag hade utflykt till Marrakech med ett stort gäng, ju!


Egentligen hade det bästa för min hälsa varit att bli hemma en dag till i vila. Men alltså, jag hade 30 personer som förväntade sig att jag skulle ta med dem på utflykt och det kan man liksom inte bortse ifrån. Och hostan var lite bättre tyckte jag och den feber jag hade försökte jag råda bukt på med en dusch. Det gick väl så där...

Men iväg kom jag på ännu en härlig dag i Marrakech med glada och uppskattande gäster PLUS Emeli som hängde med och obsade idag. Jätteroligt att ha henne med! Gick med henne och några gäster i souken efter lunchen, där de flesta kunde göra lite bra affärer. Själv skaffade lite äkta marockansk saffran för att ha i té (bra för immunförsvaret).

Väl hemma dök jag ner i sängen och somnade ganska direkt. Och jag tror att den här förkylning har gjort susen för min mentala hälsa. För faktum är att i natt vaknade jag bara en gång!

Antal steg: 12 868

Kommentarer
Postat av: Millan

Kan ju lika gärna sitta i receptionen då och spara dina pengar :) Fast det beror ju lite på vad du vill göra, blogga kan du ju göra offline hemma och typ se på film, men facebook och övrig research kan ju vara skönt att göra uppe på rummet.

2011-01-20 @ 21:38:35
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0