17 -18 jan - Och internet försvann igen!

Försökte med tétrixet och bygga upp med kuddar-trixet med ojämna mellanrum under natten. Noop, funkade inte särskilt bra, det. Hostade precis lika mycket oavsett trix. Men man måste ju försöka!

Gick upp vid sex och fixade té (aa, jag utelämnade kaffet idag!), kollade Ticking Clock (ganska bra film) och tänkte sedan börja jobba med min rundresa. Jag ska iväg på två inom ett par veckor, kan man säga - en 4-dagars intensiv och en 7-dagars. Ska bli jätteroligt!

Det hade gått åt en hel del vatten de senaste dagarna på grund av min nya hobby - att dricka té. Vid åtta-tiden klev jag därför ner i min turkosa fleecedjellaba och fyllde på förrådet med 10 liter nya friska.

Men därefter slog någon mig med en klubba i huvudet och därefter stängde jag för gardinerna, gick jag bara på toa, kokade mer té och värmde mat. Kände att det var viktigt att dokumentera denna dag eftersom det är lite utav ett unikum att jag blir så här i o-form. Jag bodde i sängen iklädd min fleecedjellaba hela dagen och varierade mellan att sitta upp ett tag... och ligga ner ett tag - men vet du? Jag slumrade lite då och då! Det tror jag var nyttigt, det.

..

Det brukar ju vara så att vilar man inte så ser kroppen till att man vilar till slut. Och det var la en sån dag idag då.

18 januari
Mitt internet försvann under natten. Jag kommer ut på Meditels hemsida och där står det att mitt pass är förbrukat - men giltigt till 12/2 2011. Hur illa rimmar detta liksom? Det där får jag undersöka! Men i och med detta kanske mina bloggar blir något fördröjda...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0