12 jan - Ny dotterson på G

Vaknade "bara" fyra gånger under natten och gick inte upp och åt frukost förrän sju bara för att jag kunde. Tittat på tvätten som städerskan tvättat åt mig igår men orkade inte plocka in den så den fick hänga kvar (och hänger kvar fortfarande. Orkar inte ta in dessa värdsliga ting och just nu ligger en badhandduk över ställningen och gömmer dem.)



Emma ringde vid halv nio och ville höra hur jag mådde och berätta att Therese åker hem imorgon, samma dag som Martina fyller 27 - och jag är ledig... Den dagen tar jag imorgon!

Sen blev det kontoret och fixa välkomstmaterial, skicka ut Alexander att byta/ta bort papper i pärmarna och gå till ett hotell och göra en utbetalning för läkarbesök.

Efter att jag var klar med allt det så vandrade jag hemåt och gick hem för att vila resten av dagen. Solen sken och det var riktigt varmt. Jag bestämde mig för att göra det bästa jag vet för att koppla av - ligga i solen ett par timmar.  Min plan är att gå  ner till Atlanten och ta några simtag imorgon förmiddag. Det lär vara 22 grader i vattnet, jämfört med poolen som max håller 16...

Martina och Chrille hade varit iväg på nytt ultraljud idag och fått reda på att de väntar en son.
Så, gott folk, det är alltså meningen att jag ska bli mormor för ytterligare en pojke då'rå! Vi har kallat honom Al-benet från den dagen vi var i Ullared för att hålla liksom lite låg profil i början av graviditeten. Martina kom nämligen på den dagen att om det var en son hon skulle få, så skulle han få heta Albin och vi satt och skojade om det och då blev det till slut Al-benet!

Till kvällen lagade jag Tacos Agadir med sås på marockans yoghurt, ketchup och harissa serverat med skivade cornichon och miniplommontomater


Ivkäll testade jag berbernas sömnmedel. Ett par droppar Bergamottolja i hett vatten. Hur det funkar berättar jag om på torsdagens blogg!

Antal steg: 7 989

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0