4 jan - Var är min haklapp?

Packade mina grejer för rundresan och som vanligt reser jag lätt. Det räckte med ryggsäcken även denna gång. Gillar min ryggsäck!

Sände först en buss till flygplatsen med gäster som skulle hem, följde med den andra och en timme senare hade jag nya gäster varav fem skulle på rundresa med mig.
Innan jag åkte skulle jag får mitt blåa förkläde som Emeli hade köpt åt mig på Marjane. Men den var spårlöst försvunnen. Den låg inte på välkomstmaterial och inte i bussen. Den var troligtvis tappad på vägen till bussen från kontoret! Jag blev jättebesviken. Hade ju sett mig själv iklädd den vid något tillfälle på denna rundresa. Men jag fick åka utan den :=(

På rundresan denna omgång har jag ännu en exklusiv grupp personer. Vårt första mål var Marrakech där vi tog in på hotell Golden Tulip runt fem snåret. Som vanligt checkade jag in alla, delade ut rummen och meddelade vilket rum jag hade ifall det skulle vara något. Vi sammanstrålade senare till middagen i restaurang Farah där vi åt och jag samlade in dricksen för veckan. Det är alltid enklast att jag sköter dricksen så gästerna slipper tänkt på att hela tiden ha en massa småpengar som ska delas ut hit och dit!

Efter en mycket trevlig middag tillsammans skiljdes vi åt runt nio och därmed var dagen typ slut. Ringde Emeli för att höra hur hennes transfer hade gått och frågade igen om mitt blåa förkläde och hon hade hittat det - på telefonen!!! Jamen, det var ju tur i oturen då. Det ligger på kontoret och väntar på mig till nästa fredag, alltså. Det får la vara okej det med.

Gick och satte mig en stund på en kylig balkong innan jag reggade mina steg på Wellstep och intog horisontalläge.



Antal steg: 10072 + 10 minuter dans när jag fick ett lite ryck och tog en svängom till lite bra musikum!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0