31 jan - Godis och Stegräknare...

Det ringde mitt i natten - EN signal! Det var nog en felringning men likväl väckte det mig så pass att jag nödgades gå upp en sväng för att sedan somna om en timme senare.

Lite kul med drömmar tycker jag, men det är högst ovanligt att jag minns något av dem när jag vaknar. Och det blev inga ihågkomna drömmar idag (för vi drömmer ju varje natt men vet bara inte om det, typ) så jag vet inte om de jag hade handlade om fotografier haha

Hade utflykt till Taroudant först 07.30- 15.00 för att därefter vara på servicekontoret 16-18. Där emellan gick jag och käkade på Paris med Emeli och Emelie (japp, så heter kompisarna).
På kontoret jobbade jag med förberedelser för min rundresa och pratade med gäster som kom förbi. Program skulle göras samt planering för själva bussguidningen. Över 100 mils guidning kräver en del! Jag stack in huvudet och pratade lite med Anne-Marthe som kör samma rundresa för AtlasTours och fick lite kött på benen.

Vi hade fått Co-mail i fredags och där låg omgång nummer två av julklappen från Apollo med godis (den första försvann på vägen) och våra stegräknare till stegräknartävlingen. Den är vit och kommer synas väldigt bra i bältet som är svart och brallorna blå... Gillar min från Tappa.se som är gråsvart och liksom smälter in så jag kanske fortsätter använda den. Det spelar ju ingen roll vad jag mäter med - bara att jag mäter.

Vad hemma straxt efter halv sju. Fick stå och vänta på taxi en stund nämligen... men hem kom jag och matlåda åt jag och sen kollade jag på Dead Zone och gick och la mig skapligt. Imorgon är det ju dags för Marrakech. Kanske jag hittar lite hazardpresenter där!?

Antal steg: 7995

Kommentarer
Postat av: Millan

Ja det är ju roligt med hazardpresenter från marocko! Då blir det ju inga dubbelköp i alla fall, får man tro

2011-02-01 @ 09:57:25
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0