2 feb - Utmaning antagen!

Forskade Marockologi hemma hela dagen. Satte på datorn vid halv sex och satt framför den till klockan 19.43 för att vara helt exakt. Då hade skinkorna somnat.

Och eftersom jag fick mina inloggningsuppgifter till stegtävlingen idag och insåg att Marocko ligger 3a av 21 lag (och inte 1a haha), så kände jag mitt ansvar och tog en promenad på Cornichen efter att ha slängt i mig lite kakaoböner. Var ganska så hungrig. Jag åt lunch vid tolv och hade glömt äta mellisar.

När jag kom hem igen efter cirka två timmar värmde jag lite mat och lade mig sedan framför tv:n. Imorgon planerar jag att skriva ut mina forskningsresultat på morgonen och sedan inta horisontalläge i en solstol en stund och njuta lite grann av min första fridag på två veckor! På fredag sticker jag iväg och jobbar med rundresa igen!

Antal steg; 14401 totalt dagen.
Vad det gäller tävlingen ligger jag nu på plats 13 av 214 - och Emeli och jag (som ju är hela destinationen) ligger på 2a plats. Och vi fortsätter promenera så klart. Och för mig är det ju inget nytt som du kanske har noterat?!
Kanske du och ditt jobb också vill tävla? Här kan du gå in och läsa mer! http://www.wellstep.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0