19 feb - Sällskap hem

F.A.N.T.A.S.T.I.S.K.T!!! Idag kunde jag sitta på balkongen på morgonen - utan täckjacka och innan solen hade gått upp helt! Det är nog dags att börja äta frukost ute alltså! Värmen har börjat komma lite tidigare på dagen. Såg på yr.no att vår genomsnittstemperatur den här veckan ska ligga på 23 grader!

Resten av dagen gick till Inspirationsmöte, Cityrundtur och Servicekontor. Inga direkta överraskningar inträffade på hela dagen, tycker jag.
Jo, att oroligheterna nu drabbat Jordanien ordenligt. Gick in en sväng för att kolla Svenska ambassaden åsikter om resor till det landet men såg att de inte uppdaterat efter det som hände igår.
Det blir spännande att se vad som händer i Marocko i morgon. Emeli och jag har bestämt att vi beger oss till Place Amal och kollar läget så det kan komma en direkt rapportering från händelsernas centrum...

På vägen hem var det iallafall fullt med folk ute och gick - barnfamiljer mest. När jag frågade vad som stod på berättade en man att Prinsessan Salma firade något. Han var inte säker men trodde att de hade med stranden i Agadir och göra och att jag och Emeli nog inte stod på gästlistan för kvällens jippo. Det var väl dåligt? Att missa inviteringarna så där? Aja, Emeli (som gjorde mig sällskap hem) och jag spatserade således med tunga steg förbi, lätt sorgsna över att inte få vara med.

Väl hemma utanför mig skiljdes vi åt. Emeli skulle förbi palatset och ta en hamburgare på Gyllene Måsen (Mc Donald för den oinvigde) och jag gick hem ochåt en bakad potatis och sista entrecôtebiten.

Antal steg: 11738

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0