17 feb - Fortsatte låtsas

... att det var semester idag också. Jag hade ju min ordinarie fridag idag. Inte dumt alls att få ha ledigt två dagar i rad, måste jag erkänna! Det har man ju inte direkt blivit bortskämd med här.

Tog lite sovmorgon och gick upp tjugo över sex. En timme senare var det ljust ute men idag var det väldigt disigt. Solen lyste med sin frånvaro, skulle man väl kunna säga, till klockan 9. Då pressade den sig igenom till min stora glädje.



Jag klev ner till poolen idag också. Det var ingen direkt invasion på morgonen. Jag hoppade i poolen en gång idag och självklart kom några tussar för solen när jag varit i...


I solsängen låg jag till tjugo i två. Då valde jag att gå upp och fixa lite lunch. Halv tre hade jag lagat den, ätit den och kunde vara nere vi poolen ytterligare en timme.


På seneftermiddagen tog jag en promenad till Marjane. Jag hade ju matlagning på schemat och behövde stora burkar med koncentrerad mjölk. Sist jag var hade de bara små... och det hade de den här gången också. Bara att bunkra upp med en massa dyra småburkar, alltså.  Nedrigt!



På vägen hem hade jag solen i ansiktet hela vägen... vilket gjorde att jag faktiskt hade illröda kinder och ömma ögonlock senare på kvällen haha. Bidragande orsak var så klart horisontalläget i solen tidigare på dagen. Så det kan bli!

Antal steg idag: 14009 och funderar på vad jag ska ha för promenadmål imorgon. Jag kan ju nte gå utan att ha ett mål i livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0