16 feb - Låtsas-semester

Såg solen sakta gå upp på en klarblå himmel. Jag kunde glädjas åt första lediga dagen på tre veckor och kände att den ville jag starta med en morgonpromenad på stranden och gå söderut mot sanddynderna. Hela dagen låtsades jag faktiskt att jag var på semester haha Inte dumt alls!

Här är några fotografier från min blåsiga promenad. Vågorna jagade mig när jag kom för nära vattenbrynet.

.

.



.

Jag hade tänkt stanna och ta en morgondopp i Atlanten men när jag fick se alla matrester och skräp valde jag att avstå. Kändes inte särskilt lockanden. Men det blir samma sak varje gång det blåser invind här... ofräscht är benämningen.

.

När jag kom hem värmde jag på en liten matlåda som jag åt på balkongen. Passade på att kolla ner bland solstolarna och upptäckte att nästan ingen var upptagen. Smörjde in mig med arganolja och spatserade glatt nedåt och beslagtog en säng. Det blev faktiskt två hastiga dopp i poolen på mina fyra timmar där nere. Kollade termometern: 11 grader haha. Tror nog det var iallafall 15-16... Och visst blev jag lite beige. (Att man aldrig blir BRUN, alltså!)

Halv två var jag hemma igen och lagade lite köttfärssås som jag åt med ostnachochips. Orkade inte laga en ordentlig lunch.
Kollade mobilen och hade fått SMS från Kattis på Ving som meddelade att jag blir hämtad kl 19.15 utanför mitt hem. Jag skulle få följa med på Fantasian ikväll, vilket jag gladde mig åt hela eftermiddagen... som ägnades åt hemmaspa. Det blev arganoljeinpackning av hår. Därefter fortsatte jag med insmörjning med argantvål som jag sedan gick omkring med en halvtimme innan jag skrubbade mig i duschen.

Blev trött på eftermiddagen så jag gick och la mig och råkade sova flera timmar. Så länge att jag fick avboka showen och middagen på kvällen. Det var ju inte riktigt vad jag räknade med. Men jag var så himla trött tydligen.

Det fick bli en entracôteskiva och avokado i sängen med haklappen på istället...Och för första gången på flera månader kunde jag sitta på balkongen utan någon täckjacka... Våren är på väg!

Antal steg denna dag: 12 013 efter promenad på stranden och i bostadsområdet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0