13 feb - Jepp, de missade igen!

Idag blev det fullvärdig frulle med en massa nyskördade körsbärstomater på fatet jämte mackorna! Härligt!

Vid nio startade jag med hotellserviceturné för dagen. Utanför där jag bor hittade jag en Red Bull bil! Lite kul, tyckte jag.


Jag hade en väldigt trevlig förmiddag med promenad mellan hotellen och gäster som kom till mig i receptionerna. På Iberostar tog jag även en sväng i poolområdet.

Vid lunch mellanlandade jag hemma där jag stekte bacon, potatis och rödlök och gladde mig åt en god måltid! Tog en tupplur innan jag tog på mig gympadojorna igen för mer promenix och fortsättning på hotellservicen! Jag är ganska sliten och ser fram emot lite helledigt i slutet av veckan.

Till stan gick jag längs cornichen. Det har blåst en hel del ett par dagar och jag såg ett träd på stranden och en hel del sten som man redan samlat ihop till högar. Det lär väl bli lite aktivitet med bulldozers vartefter. En stod iallafall och väntade vid muren.



När jag gick där på cornichen med fiskmåsar och trutar svävande ovanför mitt huvud hörde jag plötsligt Svisch och Splasch bredvid mig. Då tänkte jag tanken: "Det är ändå ganska fantastiskt att ingen har bajsat på mig, trots att jag går där nästan varje dag".
Jag fortsatte sedan glatt min promenad och eftersom jag hade jättegott om tid passade jag på att ta omvägen genom Fågelparken och här är lite kort från den övre delen...



.

.

.

Från parken gick jag till våra hotell i city och därefter promenerade jag till kontoret för att skriva utflyktslistor, göra avräkning och kopiera utflyktsprogram till morgondagens Taroudant-utflykt. Innan jag och Emeli skiljdes åt tog vi varsin mentolcigarett tillsammans ute på trottoaren haha och vad hände väl där?
Jo, en fiskmås kastade ner en laddning  på Emeli! Jepp, de missade mig ännu en gång hahaha
Emeli tog ändå detta med gott humör och berättade samtidigt att det betyder tur om man får fågellämningar mitt på hjässan - varvid jag såg mig själv råka ut för dylik händelse inom en snar framtid, tveksamt tacksam över detta.

Väldigt suddig bild men ni ser de gråa fläckarna ändå va?

Jag kom inte hem förrän 20-tiden eftersom det, så klart, blev en promenad hem - vilket i sin tur innebar att Lag Marocko kom först fram även till delmål nummer tre (vi har varit först alla gångerna, serrö) och nu undrar vi vad vi vann den här gången hehe Vi har vunnit bidrag till Teamaktivitet och till Spa de andra gångerna... och vi är så glada över det. (Plus att vi har vunnit en annan tävling och fått bidrag till Teamaktivitet. Vi har liksom bara inte bestämt vad vi ska göra...)

Förresten, några saker som jag har glömt att nämna sedan länge! Samtidigt som Therese gick bort förlorade jag även den lille valpen till okända öden och favoritrestaurangen Calipso bytte ägare och inriktning till enbart fiskrestaurang. Dessutom försvann Therese favoritkattunge på Golden Beach... Visst är livet ändå ganska märkligt?

Antal steg: 18 486

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0