8 december - Röd soffa på plats - Check!

Morgonen började med frukost och mailkontroll - inget ovanligt med det. Det ovanliga var att jag blev erbjuden lägenheten på Ängsvägen, inflyttningsklar 7/12 stod det på hemsidan. Jag trodde förstås därför att de ville bli av med den fort men det visade sig att så var det inte.
För när jag ringde och bad att få komma och kolla på den redan idag fick jag reda på att så går det inte till. Bara om jag står som nummer ett (av fem som fått samma erbjudande) får jag komma och kolla på den - och det skulle inte vara klart förrän efter den 15e. Så där grusades mina förhoppningar. Jag hade hoppats kunna flytta in före hazarden den 17e och ha den hos mig :/  Det var nämligen en del av vitsen att söka lägenhet redan nu - att ha någonstans att umgås med mina vänner... och gärna innan jag sticker på jobb utomlands igen. Aja, jag får ta mig en extra funderare nu då.

Straxt före nio kom en lastbil in på garageuppfarten. Det var bilen från Piro1 med min röda soffa. Jag bestämde mig ju för den igår. De var tre som bar in den för den var klart tung. Jag tror att jag ska ta bort madrasserna (för det är en tjock och en bäddmadrass i) så blir den lite lättare när jag själv ska flytta den vid tillfälle.



Innan jag ställde den tillrätta satte jag dit filtkuddarna på benen. Sen var det klart. Och jag blev supernöjd! Det var rätt val, trots allt :) Efter att ha suttit en stund och fruffat åkte jag in till stan för ett läkarbesök. Och kan du fatta, nu är jag så frisk att jag inte behöver äta insulin längre... tror vi. Jag ska iallafall testa att inte ta den på morgonen heller. Den på kvällen har jag ju redan slutat med. Spännande!


Stångån och Tekniska verkens ångande skorstenar i arla morgonstund

Började förmiddagen med att lämna in bokföringen på Kontorstjänst för november och hittills i december. Sen fortsatte jag till IKEA där jag lämnade tillbaka Frosta och Lack, som jag berättade om igår.
Och efter det: Elgiganten igen! och idag blev det ett köp, du! Kom hem med en Grundig 32' som gjorde sig vansinnigt bra i rummet som blir alltmer likt en lägenhet! Per hjälpte mig för den var lite otymplig och jag är ju lite otålig.

Sen var det ju det där med att koppla in datorn. Insåg att jag behöver en kabel för det. Det ska jag åka och köpa imorgon, tänker jag.

Och du, jag måste nog köpa Frosta-pallar och Lack-bord iallafall. Missade att jag köpt ett par sittdynor till pallarna och nu har jag ju ingenstans att ha dem! haha. Men jag ska försöka hitta så mörka varianter som möjligt...

Svängde förresten in till Stadium Outlet vid Max, och hittade ett par Pumadojor för 450 spänn som jag köpte trots att de kanske är lite små när jag har mina egna sulor i... Det gick kanske lite fort där.  Men jag hade kvar pengar på ett presentkort så jag pytsade bara ut 115:- så det känns okej - och de var väldigt bekväma utan sulorna :)


Antal steg: 14 413

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0